Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon

Babyfoon Expert

Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon

De Alecto Full Eco DECT DBX-125 audiobabyfoon is voorzien van een tweespraakfunctie om de baby te kalmeren met het geluid van je stem, vijf slaapliedjes om van te dromen, een nachtlampje dat op afstand bediend kan worden en een temperatuurindicator om aan te geven of de kamer te warm of te koud is. Dankzij de glasheldere aansluiting van deze Alecto babyfoon hoor je precies wat het kind doet, bijvoorbeeld het geklets voor het slapen gaan of de “gesprekken” met hun favoriete knuffel. De volledige Eco DECT-babymonitor heeft alle nuttige specificaties. Full Eco betekent dat je kunt kiezen voor de energiebesparende modus voor een langere levensduur van de batterij en minimale straling. DECT-geluidskwaliteit staat voor Digital Enhanced Cordless Telecommunication.

Functies Alecto DBX-125 babyfoon

Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon

Staat er nog steeds een geavanceerde babyfoon op de baby-lijst? Dan hebben we precies het juiste model voor je. De Alecto DBX-125 babyfoon is vooral populair bij nieuwe ouders omdat hij 100% storingsvrij is en een zeer compact ontwerp heeft. Maar deze eenvoudig ontworpen audio babyfoon overtuigt ook met vele andere speciale kenmerken. Als het toestel niet in gebruik is, schakelt hij automatisch over naar de Full Eco-modus (energiebesparend). Maar als het wordt gebruikt, wordt het LCD-scherm automatisch verlicht, zodat je de gegevens duidelijk kunt lezen. De baby monitor heeft ook een aansluitingscontrole, zodat de ouders een goede beveiliging krijgen. Als je kleintje niet in slaap wil vallen, zullen de vijf slaapliedjes en de intercomfunctie je helpen. Er namelijk kan altijd iets gebeuren met je baby, en daarom proberen ouders de vele problemen met babyfoons te vermijden. En het moet gezegd worden: dat werkt verrassend goed met Alecto babyfoons.

Conclusie Alecto DBX-125 Full Eco DECT

Deze goedkope babyfoon van Alecto valt in de eerste plaats op omdat de kosten voor de aankoop zeer laag zijn, Dit is erg belangrijk voor veel ouders. Kinderen kosten immers al genoeg voor de aanschaf van kleding, speelgoed, voedsel en verzorgingsproducten. Daarom is het goed dat de babyfoon van Alecto goedkoop blijft. Deze babyfoons vallen echter ook kwalitatief duidelijk op, omdat ze voornamelijk zijn uitgerust met een goed bereik, niet zelden tot 300 meter.

De Alecto DBX-125 Full Eco DECT laat ook zien dat bepaalde speciale functies, zoals intercomfuncties of muziek, ook op Alecto-babyfoons te vinden zijn. Op deze manier profiteren ouders goedkoop van een ruim aanbod aan functies. De muziek op sommige apparaten kan immers de baby makkelijker in slaap laten vallen. Daarnaast worden door gebruikers de functies sterk aanbevolen omdat ze goed zijn voor de lage prijs en voldoende geschikt om de veiligheid van je eigen baby te garanderen. Het toestel is zeker een betaalbaar alternatief voor dure producten zoals Philips Avent, Samsung of NUK.

Belangrijkste eigenschappen

 • Digitale 1,8 Ghz technologie DECT (100% storingsvrij)
 • Energiebesparende volledige Eco-modus
 • Verlicht LCD-display met verlichting
 • Aansluitingscontrole
 • Volume-indicator
 • Ontvangstvolume instelbaar (5 niveaus + uit)
 • 5 slaapliedjes Nachtlampje met afstandsbediening
 • Intercomfunctie om je baby te kalmeren
 • Weergave van de kamertemperatuur met alarm
 • Werktijd van de ouder unit: 10 tot 12 uur
 • Oplaadtijd: 4 uur
 • Bereik tot 300 m buitenshuis, tot 50 m binnenshuis.
 • Buiten het bereik van het alarm en de indicator voor lage batterijspanning