Alecto DBX-88 LIMITED ECO babyfoon

Babyfoon Expert

Alecto DBX-88 LIMITED Eco babyfoon

Zoals bij alle ouders is het eigen kind het meest waardevolle bezit. Daarom zijn ze op zoek naar een babyfoon waarop ze met een zuiver geweten kunnen vertrouwen. Een babyfoon met een lange levensduur, een goed geluid en een groot bereik. Met de Alecto DBX-88 LIMITED heb je het juiste product gevonden. Ook is dit namelijk een erg goedkope babyfoon! Uiteraard biedt deze babyfoon alle basisfuncties die je van een audiobabyfoon mag verwachten: een veilige audioverbinding met de kinderkamer wanneer dat nodig is of wanneer je wilt meeluisteren. Maar het toestel biedt nog veel meer. Je kunt van een afstand met het kind praten om hem te kalmeren of hem in slaap te zingen. Op de ouderunit kun je zien hoe warm het in de kinderkamer is en op afstand een nachtlampje of slaapliedje aan- of uitzetten. Een veilig gevoel van contact en controle. Daarnaast scoort deze audio babyfoon met een energiezuinige transmissie en heeft het in de Eco-modus een lage straling.

Bereik van de Alexto DBX-88 LIMITED

Alecto DBX-88 LIMITED Full Eco Dect babyfoon met displayHet is echter bijzonder opvallend dat de Alecto DBX-88 LIMITED ECO audiobabyfoon met een bereik van 300 meter bijzonder waardevol kan zijn voor ouders om de geluiden van het kind in alle aangrenzende kamers van de ouders te kunnen opmerken. Er is een goede overdracht van Alecto’s akoestische babyfoon, dus er is niets om over te klagen. De hoogwaardige babyfoon blijkt een grote hulp te zijn voor de veiligheid van je eigen baby, zodat ouders en aanstaande ouders zich binnenkort geen zorgen meer hoeven te maken over wat er met het kind gebeurt.

De Alecto DBX-88 LIMITED babyfoon is niet bijzonder zwaar, dus hij vindt een plaatsje op elke plank naast het babybedje. Ouders kunnen het volume aanpassen aan hun eigen behoeften, zodat ze niet direct last hebben van het geluid. Het babygedeelte kan daarentegen op het gevoeligheidsniveau worden aangepast, zodat de ouders invloed kunnen uitoefenen wanneer de babyfoon gevoelig reageert en wanneer dit niet het geval is. Dit wordt met name aanbevolen als de babymonitor bij oudere kinderen wordt gebruikt.

Verlichting

De Alecto DBX-88 LIMITED ECO babymonitor is ook voorzien van optische LED-verlichting, zodat het geluidsniveau wordt weergegeven door de LED’, zodat je bijvoorbeeld snel kunt reageren of. Het toestel is na het uitpakken onmiddellijk klaar voor gebruik wanneer de batterijen in het apparaat geplaatst zijn. Overigens is het verbruik zeer zuinig, zodat ouders niet gedwongen zijn om een grote voorraad batterijen aan te houden.

De stralingsontwikkeling van een babyfoon baart (aanstaande) ouders nog wel eens zorgen, omdat de straling van babyfoons in opspraak is geweest geraakt. Maar er is hier niets om je zorgen over te maken. De Alecto DBX-88 LIMITED Eco audiobabyfoon schakelt zichzelf automatisch uit in de energiebesparende modus.

Conclusie

Al met al gaat het om een zeer hoogwaardige babyfoon. Je krijgt met deze audiobabyfoon van Alecto een goede kwaliteit babyfoon, aantrekkelijke prestaties en alles wat ouders nodig hebt om de goede gezondheid van het kind te kunnen garanderen. Heb je geen behoefte aan een wifi of beeldbabyfoon, dan is dit misschien wel de beste babyfoon zonder camera voor jou!

Alecto DBX-88 LIMITED ECO babyfoon

 • 100% storingsvrij
 • Energiebesparing Volledige Eco-modus
 • 2-weg communicatie
 • Ingebouwd nachtlampje
 • Temperatuurindicatie met waarschuwing
 • 5 slaapliedjes
 • Geluidsniveau verlichting
 • Oplaadbare ouderunit
 • Oplaadbare baby-eenheid
 • Oplaadstation inbegrepen
 • Gebruik tot 24 uur bij volledige lading
 • Bereik tot 300 meter