Alecto DVM-64 babyfoon met camera

Babyfoon Expert

Alecto DVM-64 babyfoon met camera

Ben je op zoek naar de beste videobabyfoon voor jou? Eentje die zelfs het kleinste geluid echt naar iedereen stuurt, zelfs als het kind alleen maar naar aandacht verlangt? Dan is de Alecto DVM-64 babyfoon met camera iets voor jou. In de middelste prijsklasse heeft de babyfoon een ander ontwerp dan veel van de modellen van de concurrentie. De babyunit is zeer compact en zeer kinderlijk van ontwerp. Het bereik is volledig in orde met 300 m buiten en zelfs binnenshuis heeft het toestel een bereik van 50 m. Bij de meeste huishoudens is dit ruim voldoende om in contact te kunnen blijven met je kindje. Het basisstation zendt uit in de DECT standaard en zoekt automatisch naar het beste kanaal met de minste storing. Het apparaat kan kiezen tussen zeer veel verschillende frequenties.

Alecto DVM-64 DECT babyfoon

Alecto DVM-64 babyfoon met cameraDECT zendt altijd uit, d.w.z. dat elektromagnetische golven ononderbroken worden uitgezonden. De elektrosmog is daarom veel hoger dan bij andere apparaten die bijvoorbeeld een “Eco Mode” hebben die alleen zendt als er iets te horen is. Een Eco-modus ontbreekt op deze Alecto DVM-64 DECT video babyfoon. Het beste van deze Alecto babyfoon is zijn gevoeligheid. Het apparaat zendt echt elk detail uit, wat enerzijds uitstekend is bij het voortdurend in de gaten houden van de kleine, maar anderzijds ook een last kan worden, vooral ’s nachts. Je hebt echter nog steeds de mogelijkheid om het volume te verlagen, zodat ze zelf alleen nog maar merkt wat belangrijk voor je is. Een leuke functie is het intercomsysteem op de ouderunit, die indien nodig eenvoudig vanuit het andere deel van het huis met het kind kan communiceren. Zo kun je het kind eventueel tot rust laten komen door zachtjes te praten, zonder zelf de kamer in te hoeven gaan.

Batterij

De consumenten en gebruikers die al eigenaar zijn van het product geven aan dat de batterij zeer lang meegaat. Geluids- en videotransmissie zijn goed. Als je echter langs een drukke weg woont, waar vrachtwagens voortdurend voorbij razen, kan de babyfoon iets te gevoelig zijn. Dit omdat deze wat luidere achtergrondgeluiden ook worden uitgezonden. Helaas is dit niet noodzakelijkerwijs in het belang van de gebruiker. De bediening van de Alecto DVM-64 baby monitor met camera is onmiskenbaar goed.

Alecto DVM-64 babyfoon eigenschappen

  • Camera en 2.4″ scherm
  • Dect technologie
  • Aansluitingsbewakingsalarm
  • Indicator voor het optische geluidsniveau
  • Vox Intercomfunctie
  • Videobewaking
  • Temperatuursensor
  • Uitbreid baar met 4 camera’s