Alecto DVM-75 babyfoon met camera

Babyfoon Expert

Alecto DVM-75 babyfoon met camera

Als je op zoek bent naar een goede video-babytelefoon met een goede prijs/kwaliteitsverhouding, dan kun je kiezen voor de Alecto DVM-75 babyfoon met camera. De babyfoon heeft een 2,4 inch-display, is eenvoudig te bedienen en overtuigt met het beeld en de geluidskwaliteit. Het instellen van dit toestel is zeer gemakkelijk. Je pakt beide eenheden uit en plaatst de batterijen in de ouderunit (beide apparaten kunnen overigens op het stopcontact worden aangesloten). Nadat de batterij van de babyfoon volledig opgeladen zijn, schakel je de apparaten in en de verbinding is onmiddellijk gemaakt. Vanaf dat moment geniet je van je kindje en de mogelijkheden van deze goedkope babyfoon met camera van Alecto.

Functies Alecto DVM-75 babyfoon

Alecto DVM-75 babyfoon met camera

Deze babyfoon van Alecto heeft alle functies die voor ons van belang zijn, zoals de intercomfunctie, een duidelijke beeld in het donker en een temperatuurdisplay. Daarnaast is het mogelijk de standaard van de babyunit te kantelen. De gebruiksaanwijzing is gemakkelijk te begrijpen. Allen voor de extra functies, zoals bijvoorbeeld de voedertimers, kan het nodig zijn de gebruiksaanwijzing iets grondiger door te nemen.

De mogelijkheid tot automatische in-/uitschakeling van het display van het basisstation is erg handig. Hier het is mogelijk dat het display na 5, 30 of 60 minuten automatisch uitschakelt. Wordt het kind toch onrustig of begint het te huilen? Geen probleem, want de babyfoon schakelt direct weer in. De gevoeligheid van de activering is verdeeld in 5 niveaus en stel je dus naar eigen inzicht in. Daarbij is het mogelijk om de Alecto DVM-75 in te stellen (uit te breiden) met vier camera’s. Deze camera’s zijn eenvoudig te combineren en te bedienen met de ouderunit. Dit wordt in detail en op een goed leesbare manier beschreven in de gebruiksaanwijzing.

Conclusie Alecto DVM-75 beeldbabyfoon

Aangezien het een van de voordeligste beste beeldbabyfoons is, heeft dit toestel een goed bereik in open terrein van 300m. Vaak is de afstand in huis korter en is dit geen probleem. En aangezien het toestel lekker compact is, betekent dit dat je hem bijvoorbeeld ook handig mee kan nemen op reis. Door het praktische formaat van de twee eenheden kan het gemakkelijk worden vervoerd in je bagage.

We kunnen de Alecto DVM-75 Babyfoon aan iedereen aanbevelen als een van de beste babyfoons van dit moment. De uitvoering is onberispelijk en de prijs is ook overtuigend. Een goed alternatief voor de zeer dure babyfoons van de bekende merken. Speciale kenmerken van de camera omvatten een bereik tot 300 meter, een nachtzichtfunctie en een temperatuurweergave. En met de aanschaf van een extra camera heb je altijd meerdere kamers in beeld.

Alecto DVM-75 babyfoon met camera

  • Eenvoudige babyfoon met camera in kleur
  • Digitaal verbindingstype
  • Met camera 300 meter bereik buitenshuis
  • Uitbreidbare babyfoon en 100% storingsvrije verbinding
  • De extra camera DVM-75C van Alecto past op de video-baby monitor DVM-75 (apart verkrijgbaar)