Alecto DVM-76 babyfoon met camera

Babyfoon Expert

Alecto DVM-76 babyfoon met camera

Deze Alecto DVM-76 babyfoon met camera heeft alles wat een goede camera&audio-babyfoon nodig heeft. Het toestel houdt de baby in de gaten. Daarnaast beschikt het toestel over een Eco-modus met weinig straling wat betekent dat hij alleen start wanneer er een geluid is. Dit geluid op zijn beurt wordt ook optisch weergegeven. Naast je kind zien en horen, is het ook mogelijk de kamertemperatuur,  batterijstatus en het bereik van de batterij te controleren. Deze redelijk goedkope babyfoon met camera zendt slechts op één kanaal uit.Benadrukt moet worden dat de transmissie zeer betrouwbaar en duidelijk moet zijn.

Goed zendvermogen over langere afstanden

Alecto DVM-76 babyfoon met cameraHet door de fabrikant opgegeven bereik van de Alecto DVM-76 babyfoon met camera is ongeveer 300 meter. Omdat er meestal meerdere wanden of verdiepingen tussen de zender en ontvanger zitten, is het werkelijke bereik zeker korter, maar toch zeer bevredigend. Zo kunnen ouders zonder zorgen met de babyfoon verder weggaan, zonder dat het tot onderbrekingen in de transmissie leidt. Als het bereik niet meer voldoende is dan volgt er een waarschuwing, ook als de batterij bijna leeg is. Deze moeten tot 15 uur meegaan, waarna ze in het laadstation moeten worden opgeladen. Een geïntegreerde oplaadbare batterij zou hier mooi zijn geweest, omdat de meegeleverde oplaadbare batterijen zeer snel opraken.

De bediening van deze Alecto babyfoon gebeurt via het stopcontact. De volume-gevoeligheid kan naar wens op de ontvanger worden ingesteld. De geluidskwaliteit van de transmissie is duidelijk en zonder ruis. Daarnaast biedt het apparaat vijf slaapliedjes, een intercomfunctie en een nachtlampje. De babyfoon kan ook op stil worden ingesteld. Is dit het geval, dan geeft de beeldbabyfoon alleen de geluiden weer via een optisch signaal.

Gebruiksaanwijzing

Deze Alecto DVM-76 babyfoon met camera wordt geleverd met een handleiding in het Nederlands of Frans. Het apparaat is gelukkig op het Nederlands ingesteld. De meeste gebruikers stellen het apparaat dan ook zonder problemen in. Aanwezig is ook een Eco-modus, die ervoor zorgt dat de babyfoon alleen zendt wanneer er geluiden zijn. Hierdoor wordt de straling van het toestel verminderd. Deze Eco-modus kan echter ook worden uitgeschakeld, zodat het apparaat permanent uitzendt. Al met al is deze beeldbabyfoon een voordelige aanschaf. Ben je niet veeleisend en wil je gewoon een compacte en beeldbabyfoon met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding? Dan kan dit de beste babyfoon voor jou zijn!.

Alecto DVM-76 babyfoon eigenschappen

  • Babyfoon met camera en 2.8″ kleurenscherm
  • Uitstekend beeld en geluid
  • Digitaal met camera 300 meter bereik buitenshuis
  • Energiebesparende Eco modus