Angelcare AC327 babyfoon met camera en bewegingsmelder

Babyfoon Expert

Angelcare AC327 babyfoon met bewegingsmelder

De Angelcare AC327 babyfoon is een hoogwaardige bewegingsmonitor die ook een geweldige videobewaking biedt. De Angelcare babymonitor brengt het toezicht op je baby naar een hoger niveau. Het is niet alleen een videomonitor van hoge kwaliteit met een 5-inch touchscreen, maar hij controleert ook de bewegingen van je baby. Dit gebeurt via een draadloos sensorpad dat je onder zijn of haar matras plaatst. Het pad detecteert zeer kleine bewegingen (zoals ademhaling) en geeft een alarm als er gedurende 20 seconden geen beweging is. En ja, zelfs als je baby naar de verste uithoeken van het bedje wiebelt.

Angelcare AC327 babyfoon

Angelcare AC327 videobabyfoon met bewegingsmelderAls je een nerveuze ouder bent (of vermoedt dat je dat zult zijn), kan de Angelcare AC327 babyfoon met camera je de geruststelling bieden die je nodig hebt. Sommige ouders vinden dat te veel toezicht hen meer angstig kan maken. Deze ouders eindigen gewoon met ogen en oren vastgeplakt aan de monitor (in plaats van erop te vertrouwen dat het hen zal waarschuwen als er een probleem is). Je zult dus moeten nadenken over wat het beste voor je gaat werken en of dit de beste videobabyfoon voor jou kan zijn. Het toestel is ook uit te breiden; je kunt tot vier camera’s toevoegen en alle camera’s tegelijkertijd op het scherm bekijken. De beeldbabyfoon biedt geen slaapliedjes, een nachtlampje of een slaap- of voedingstimer.

Instelling en menu van de Angelcare AC327

Je zult waarschijnlijk een uurtje opzij willen zetten om de juiste set-up voor de Angelcare AC327 beeldbabyfoon te krijgen. Zoals de meeste videomonitoren werkt de videofunctie bijna direct uit de doos, maar het goed laten werken van het sensorpad kan iets meer tijd in beslag nemen. Het is eenvoudig om de monitor snel in te stellen en te gebruiken.

We raden je aan om te beginnen met het instellen van de camera, maar zorg er wel voor dat je eerst de sensorkussentjes pauzeert of uitschakelt via het menu op het scherm van de ouderunit. Doe je dit niet dan krijg je veel geluidssignalen te horen. De camera kan aan de muur worden bevestigd of op een dressoir of plank worden geplaatst met behulp van Angelcare’s handige magnetische standaard. Zorg ervoor dat je de camera zo plaatst dat je goed zicht hebt op het wiegje van je baby, omdat de camerahoek niet op afstand kan worden aangepast (d.w.z. gekanteld). De snoeren voor de camera en de ouderunit kunnen door elkaar gebruikt worden, zodat het instellen een beetje gemakkelijker wordt.

Het sensorkussen plaatsen

Zodra je klaar bent om het sensorkussen op te zetten, plaatst je de batterij en schuif je deze onder de matras van je baby met het Angelcare-logo naar boven. Je moet ervoor zorgen dat het op een stevige ondergrond zit, dus als je een matras hebt die wordt ondersteund door veren of latten, moet je een harde plank gebruiken die ten minste iets groter is dan het sensorkussen eronder. Het sensorkussen kan niet worden gebruikt met holle kernmatrassen (hoewel deze niet vaak worden gebruikt in wiegen). Je moet ook voorzichtig zijn met matrassen die traagschuim op de boven- of onderlaag bevatten, omdat het schuim zich om het sensorkussen kan vormen en het minder gevoelig maakt. Heb je toch een dergelijk matras, dan kun je het matras beter regelmatig te draaien. Uiteraard is een standaard veermatras prima geschikt voor de Angelcare AC327 babyfoon met camera.

Eigenschappen van de Angelcare AC327 babyfoon

 • Tot 250 m bereik buiten (open ruimte zonder hindernissen)
 • Digitale zoom en pan
 • Nachtzicht
 • Temperatuursensor met waarschuwingen op de camera
 • Kan worden opgezet met een magnetische tafelstandaard of een muurbeugel
 • 5-inch LCD-touchscreen
 • Oplaadbare batterij met waarschuwing voor te lage batterijspanning
 • Temperatuurweergave
 • Houdt beweging en kamertemperatuur bij tot 2 maanden lang
 • Schermbeveiliging schakelt het scherm automatisch uit (maar stuurt nog steeds geluid uit) om de levensduur van de batterij te sparen
 • Veilige digitale overdracht
 • Draadloze bewegingssensorkussen (met batterij); het alarm gaat af als er na 20 seconden geen beweging is opgetreden
 • Tweerichtingscommunicatie zodat je met je baby kunt praten
 • Hoorbare en visuele waarschuwingen buiten het bereik van de gebruiker
 • Vox-modus: monitor wordt wakker door geluid, maar niet door beweging
 • Geschikt voor ouders die een monitor met een sensorpad willen om hen te waarschuwen als de baby stopt met bewegen