Babyfoon Expert

Angelcare babyfoons

Als jonge ouder zijn er vele merken waar je uit kunt kiezen op het gebied van babyfoon, en Angelcare is er hier één van. Dit merk is gespecialiseerd in het ontwerpen van babyfoons. Waar bij vele merken babyfoons een klein onderdeel zijn van het aanbod, en de focus veelal ligt op uiteenlopende vormen van elektronica voor consumenten, zijn babyfoons één van de drie belangrijkste categorieën binnen het aanbod van Angelcare (later hierover meer). Angelcare is met recht als een specialist te bestempelen en heeft om deze reden een streepje voor op de concurrenten. Wil je een Motorola babyfoon kopen? Ga dan direct naar de Nederlandse of Belgische webshop.

Over Angelcare

Angelcare is misschien (nog) niet één van de grotere namen binnen het assortiment aan babyfoons van menig webshop. Dat is verwonderlijk, gezien het feit dat we hier te maken hebben met een echte specialist. Al 20 jaar lang maakt deze producent het leven van jonge ouders net even wat gemakkelijker. Het aanbod van dit merk is onder te verdelen in drie categorieën: bathing (in bad doen), changing (omkleden van je baby) en monitoring (in de gaten houden). Onder die laatste categorie kunnen we de babyfoons van Angelcare indelen. Ook monitoring zelf is onder te verdelen in drie categorieën: movement (beweging), sound (geluid) en video. Je kunt je dus wel voorstellen dat Angelcare over alles beschikt zodat jij jouw baby altijd optimaal in de gaten kunt houden.

Kenmerkend voor Angelcare babyfoons

Omdat Angelcare een specialist is op het gebied van babyfoons, ben je er sowieso van gegarandeerd dat elke babyfoon van een hoge kwaliteit is. Angelcare is gericht op het voldoen aan de behoeften van ouders, en hier zijn de producten dan ook op gericht. Of je nu de goedkoopste variant koopt of de duurste, alle functies werken naar behoren en maken jouw leven een stuk eenvoudiger. Hieronder kun je meer lezen over de diverse babyfoons in het assortiment van Angelcare.

Overzicht van de Angelcare babyfoons

Als producent van babyfoons dien je te beschikken over een uiteenlopende lijn aan uitgaven. Je kunt je wel exclusief focussen op duurdere modellen, maar dan sluit je een hoop jonge ouders uit. Angelcare is gericht op de behoeften van alle ouders, over welk budget ze ook moge beschikken. Iedereen verdient een steuntje in de rug, want het ouderschap kan soms van zichzelf al behoorlijk zwaar zijn. Daarom beschikt dit merk over een uiteenlopend assortiment aan babyfoons. Om dit te illustreren, worden hieronder twee zeer verschillende babyfoons voor je in meer detail besproken: de Angelcare AC420 en de Angelcare AC517-D.

Basismodel: Angelcare AC420

Als je wilt beschikken over een babyfoon die de minimale functies van een babyfoon naar behoren uitvoert, kun je de Angelcare AC420 aanschaffen. Deze betaalbare variant doet wat je van hem verwacht. Geen fancy functies waarvan je jezelf afvraagt of je ze wel nodig hebt, maar een recht toe recht aan babyfoon die zijn taak uitvoert. Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Dit is een draadloze babyfoon, zodat je nooit vastzit aan snoeren en stopcontacten. Hierdoor kun je deze babyfoon plaatsen waar jij dat wilt. Twee oplaadbare batterijen en twee adapters worden standaard meegeleverd, zodat je altijd beschikt over een volle batterij.

Afwerking en mogelijkheden

Het design is minimalistisch doch effectief. Er is een display aanwezig op de ouderunit, zodat je alle belangrijke info in één oogopslag kunt zien. Naast zaken als geluidsniveau kun je op dit display tevens de temperatuur zien in de babykamer. Een juiste temperatuur is heel belangrijk voor je baby. Als deze te koud of te warm is, wordt het voor je baby een stuk moeilijker om comfortabel in slaap te geraken. Daarom is het zo fijn dat de Angelcare AC420 dit duidelijk aangeeft.

Bediening en gebruik

Het grote voordeel van een babyfoon is dat je niet iedere keer fysiek aanwezig hoeft te zijn om je baby gerust te stellen. Tevens hoef je niet telkens de trap op en af om te checken of je baby nog slaapt. Dankzij het bereik van 80 meter binnenshuis kun je altijd horen wanneer je baby geluid maakt. Bovendien is deze Angelcare babyfoon voorzien van een nachtlampje, wat baby’s fijn vinden. Het donker is toch wat eng voor kleine kinderen, maar dankzij een nachtlampje voelen baby’s zich veiliger. Er is echter geen terugspreekfunctie aanwezig. Mocht je baby toch niet gerust te stellen zijn middels het lampje, zul je zelf naar de babykamer moeten om je baby gerust te stellen.

Belangrijkste kenmerken van de Angelcare AC420

  • Communicatietechniek: analoog
  • Bereik binnen het huis: 80 meter
  • Bereik buiten het huis: 250 meter
  • Camera: niet aanwezig
  • Stroomvoorziening: batterij/accu

Topklasse variant: Angelcare AC517-D

Waar de Angelcare AC420 je bij lange na geen 100 euro kost, spendeer je aan de Angelcare AC517-D al snel bijna zo’n 400 euro. De verwachtingen zijn dan ook hoog gespannen voor een dergelijk bedrag. De Angelcare AC517 -D is dan ook met recht te bestempelen als het paradepaardje binnen het aanbod van dit merk. Het is een alleskunner. Eerder benoemden we al de drie categorieën binnen het babyfoon aanbod van Angelcare: beweging, geluid en video. De Angelcare AC517-D is in staat om al deze facetten te detecteren. Deze veelzijdigheid zorgt er voor dat deze babyfoon alles is wat je nodig hebt om jouw baby optimaal in de gaten te kunnen houden.

Afwerking en mogelijkheden

De camera is compact en flexibel, deze kun je plaatsen waar jij dat wil. Bovendien kun je deze aansturen, zodat je altijd alles binnen de babykamer in de gaten kunt houden. De ouderunit is voorzien van een scherp beeld. Je mist nooit wanneer je baby onrustig is omdat zowel beweging, beeld en geluid wordt gedetecteerd. En zo kun jij er voor zorgen dat jouw baby optimaal kan slapen.

Bediening en gebruik

Dankzij de audio kun je horen wanneer je baby moeite heeft om in slaap te vallen. De terugspreekfunctie stelt je in staat om je baby gerust te stellen. Met een bereik van 80 meter binnen je woning zul je altijd horen of zien wanneer jouw baby even wat aandacht nodig heeft. Dankzij de camera kun je jouw baby 24/7 monitoren. Je kunt zoomen, de camera draaien en er is nachtzicht aanwezig. De temperatuur van de kamer kun je tevens in de gaten houden. Tot slot is er een bewegingsdetector. Deze kun je zo gevoelig als jij dat wilt instellen. Een alarm gaat af als je baby 20 seconden niet beweegt. Zijn deze functionaliteiten wat je zoekt in een baby monitoring systeem, dat is dit een van de beste babyfoons met camera die je kunt kopen.

Belangrijkste kenmerken van de Angelcare AC517-D

  • Communicatietechniek: digitaal
  • Bereik binnen het huis: 80 meter
  • Bereik buiten het huis: 250 meter
  • Camera: aanwezig
  • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Babyfoon Expert

Over Babyfoon Expert

Babyfoonvergelijker.nl is de specialist op het gebied van babyfoons. Zoek je een luxe babyfoon waarmee je de baby kunt horen en zien, of een basis babyfoon waarmee je de baby kunt horen? Via ons kun je de beste babyfoon kopen die bij jouw wensen past!