Babyfoon Expert

De beste babyfoon merken

Het uitkiezen van een geschikte babyfoon is nog best een uitdaging. Er zijn immers zoveel factoren waar je naar kunt kijken. Kies je voor een babyfoon die alleen maar geluid detecteert, of koop je een babyfoon met camera? Kies je voor een goedkope of een dure variant? Wil je jouw baby van afstand gerust kunnen stellen? Dit zouden zomaar vragen kunnen zijn die je jezelf stelt wanneer je op zoek gaat naar een geschikte babyfoon. Een ander element waar je naar zou kunnen kijken, is het merk van de babyfoon. Er zijn een aantal merken die met kop en schouders boven de rest uitsteken. Hieronder worden de Top 5 beste babyfoon merken van dit moment voor je op een rijtje gezet. Wil je een nieuwe babyfoon kopen? Ga dan direct naar de Nederlandse of Belgische webshop.

Alecto

Als je kijkt naar de Top 5 best verkochte babyfoons van dit moment, dan vind je meerdere babyfoons van deze producent terug in deze Top 5. Dit komt onder meer omdat dit merk een gevarieerd aanbod heeft. Je vindt hier goedkope, betaalbare varianten, maar ook de meer geavanceerde modellen zijn terug te vinden in het assortiment van Alecto. Bovendien zijn de middenklasse modellen een goede mix tussen vele functies en betaalbaarheid. Met recht is Alecto te bestempelen als het populairste babyfoon merk van dit moment. Hoogtepunten in het assortiment zijn de Alecto DVM-200, de Alecto DVM-75 en de Alecto DBX-92.

Angelcare

Waar merken als Alecto, Motorola of Philips niet gespecialiseerd zijn in babyproducten, is Angelcare dit wel. Voor deze andere merken zijn babyfoons maar een klein gedeelte van hun assortiment. Zij richten zich meer in het algemeen op consumentenelektronica. Angelcare is een specialist op het gebied van babyproducten, met een nadruk op babyfoons. De Angelcare babyfoons zijn in te delen in drie categorieën: geluid, beeld en bewegingsdetectie. Goede voorbeelden uit het assortiment zijn de Angelcare AC420 en de Angelcare AC517-D.

Luvion

Als je onze Top 5 van best verkopende babyfoons van nu gelezen hebt, dan heb je deze babyfoon misschien wel op plaats 4 zien staan: de Luvion Grand Elite 3 Connect. Eén van de hoogtepunten in het assortiment van dit merk. Luvion typeert zichzelf als een specialist op het gebied van babyfoons met camera’s. Zo kun je zowel aan de hand van geluid als beeld jouw baby in de gaten houden. De prijs-kwaliteit verhouding van de babyfoons van Luvion is uitstekend, ze hebben een prima bereik en de babyfoons maken je leven algeheel eenvoudiger.

Motorola

Motorola is niet een merk waar je meteen aan zou denken als het gaat om babyfoons. Dit merk is in ons land dan ook beter bekend als een producent van mobiele telefoons. Toch is er in het aanbod van dit merk meer te vinden dan alleen maar mobieltjes. Diverse vormen van elektronicatechnologie brengt dit merk uit, waaronder babyfoons. In het assortiment van dit merk vind je echt alles, van de meest basic babyfoons tot aan de meest geavanceerde babyfoons van nu. Deze variatie maken Motorola dan ook tot één van de meest gekozen merken van dit moment. Zo is de Motorola MBP-8 terug te vinden in ons artikel over de goedkoopste babyfoons.

Philips

Ook op eigen bodem worden er babyfoons van hoogwaardige kwaliteit geproduceerd. Dat Philips de producent is van deze kwalitatief hoogwaardige apparaten, is niet verwonderlijk. Dit Nederlandse bedrijf is al jaren een geliefde multinational die bekend staat om het produceren van diverse vormen van consumentenelektronica van een hoge kwaliteit. Zo ook als het gaat om babyfoons. Voor deze toestellen heeft Philips de eigen AVENT lijn. Hierin zijn zowel babyfoons te vinden die gebruik maken van DECT technologie als de ouderwetse, goedkope analoge babyfoons.

Babyfoon Expert

Over Babyfoon Expert

Babyfoonvergelijker.nl is de specialist op het gebied van babyfoons. Zoek je een luxe babyfoon waarmee je de baby kunt horen en zien, of een basis babyfoon waarmee je de baby kunt horen? Via ons kun je de beste babyfoon kopen die bij jouw wensen past!