Babyfoons vergelijken

Babyfoon Expert

babyfoons vergelijken

De beste babyfoons vergelijken? Een babyfoon is eenvoudig te bestellen via de Nederlandse of Belgische webshop.

Waarop kun je Babyfoons vergelijken?

Ben je op zoek naar een nieuwe babyfoon, dan is het verstandig om te bedenken wat je met het apparaat wilt kunnen doen. Wil je bijvoorbeeld alleen je kind kunnen horen, dan kun je bij meerdere babyfoon merken terecht voor basis babyfoons (ook wel audio babyfoon genoemd). Deze toestellen beschikken vaak over storingsvrije en veilige verbinding. Daarnaast kunnen ze beschikken over een terugspreekfunctie, slaapliedjes of ingebouwd nachtlampje. Op de ouderunit zie je vaak ook een aantal led lampjes welke je met kleurtjes aangeven of er in de babykamer geluid wordt geproduceerd. Zo kun je in een drukke kamer of tijdens een spannende film door middel van deze lampjes zien of er actie noodzakelijk is. Basis babyfoons vergelijken gaat eenvoudig via de webshop of via diverse reviews.

Babyfoons met camera en/of wifi

Voor diegene die zijn of haar kindje graag elke minuut zou willen bekijken zijn er beeldbabyfoons te koop. Deze babyfoons met camera zijn erg geliefd. Camera babyfoons vergelijken is echt verstandig, omdat er vele soorten en merken zijn en je wilt natuurlijk wel de juiste keuze maken. Ga je voor een instap model of voor een erg luxe camera babyfoon met wifi? We kunnen ons indenken dat je ook graag ’s avonds of ’s nachts je kindje in de gaten wilt kunnen houden. Wanneer dit zo is, dan kun je het beste een beeldbabyfoon met infraroodcamera kiezen. Een wifi babyfoon is erg populair bij mensen die overal in contact met het kindje willen zijn. De baby monitor verbind je met wifi en een bijgeleverde app. Hierdoor heb je via smartphone of tablet altijd zicht op je kinderkamer. Let er wel op dat bij het vergelijken van babyfoons met wifi het gebruik van de videofunctie op je smartphone de batterij sneller leeg laat lopen.

Geluidsactivering en beeldactivering

Wil je niet continu signalen op je ouderunit ontvangen? Kijk dan of het toestel van jouw keuze voorzien is van geluidsactivering (VOX) of beeldactivering. Zo krijg je alleen een signaal wanneer er geluid of beweging wordt gedetecteerd! Babyfoons vergelijken is ook erg raadzaam omdat er steeds meer handige functies bijkomen. Via de ouderunit de temperatuur op de kinderkamer aflezen? Een nachtlampje op de babyunit aanzetten of een projectie van bijvoorbeeld sterretjes op het plafond? Het kan allemaal. Maar kijk goed of je deze functies nodig hebt en zo ja of de babymonitor van je keuze deze functies ook heeft.

Soorten babyfoons vergelijken

Analoge babyfoons zijn stralingsarm en hebben een bereik tot maximaal 400 meter buitenshuis. Wel heb je bij deze babyfoons kans op (ver)storingen in het signaal. DECT of digitale babyfoons zijn ook draadloos, maar hebben een storingsvrij signaal, een mooi helder geluid en een bereik tot maximaal 300 meter buitenshuis. Wil je meer bereik, dan kun je kiezen voor een PMR babyfoon. Dit toestel heeft een bereik van enkele kilometers. De verbinding is stralingsarm, maar door de open kanalen is de verbinding gevoeliger voor storingen. Een babyfoon met wifi heeft altijd bereik zolang er een internetverbinding is.

Tip: sommige toestellen zijn uitbreidbaar met meerdere kinder- en ouderunits. Kijk goed of je dit nodig hebt voordat je de voor jou beste babyfoon kopen gaat.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *