Beste babyfoon met app Top 5

Babyfoon Expert

Beste babyfoon met app

Ook babyfoons blijven op technologisch vlak sprongen maken. Zo zijn er inmiddels babyfoons die gebruik maken van dual mode. Dit houdt in dat er twee verbindingen mogelijk zijn. Normaal gesproken is er alleen maar een verbinding tussen de babyunit, de unit van de babyfoon die je in de babykamer plaatst, en de ouderunit, de unit die je bij je houdt. Echter is het inmiddels ook mogelijk om middels je smartphone een verbinding te maken met de babyunit. Zo kun je ook jouw baby in de gaten houden middels je mobiele telefoon. Natuurlijk heb je hier wel een app voor nodig. Hieronder lees je wat de beste babyfoon met app besturing van dit moment zijn. Wil je direct een babyfoon met app kopen? Dit kan eenvoudig via de Nederlandse of Belgische webshop.

Alecto DIVM-550

Natuurlijk mag een babyfoon van Alecto niet ontbreken in deze beste babyfoon met app Top 5. Alecto is al jarenlang één van de meest gekozen babyfoon merken onder consumenten, en zo populair word je niet zomaar. De babyfoons van dit merk zijn solide en altijd van een hoogwaardige kwaliteit, in welke prijsklasse ze ook vallen. Zo ook de Alecto DIVM-550. Deze babyfoon met camera beschikt over dual mode, zodat je de babyunit zowel kan verbinden met een ouderunit als met je eigen mobiele telefoon via de app. De boel is eenvoudig aan te sluiten en het gebruikscomfort is hoog. En je kunt ook nog eens eenvoudig je baby van afstand geruststellen.

Motorola MBP-855

De Motorola MBP-855 valt te typeren als een slimme babyfoon. Deze babyfoon met camera beschikt over een 5 inch beeldscherm, perfect om alles goed op te kunnen overzien. Je kunt zelf de camera aansturen, zodat je jouw baby optimaal in de gaten kunt houden. Niet alleen de ouderunit kan de camera sturen, maar ook via de app op je smartphone kun jij de ideale positie van de camera instellen. De app biedt je dus vele mogelijkheden, en het is om deze reden dat deze babyfoon in onze Top 5 beste babyfoons met app terug te vinden is.

Rudolphy CloudEdge

Babyfoons kunnen niet alleen geluid en beeld detecteren, maar ze kunnen ook bewegingen detecteren. Dit is echter geen standaard functie, menig babyfoon met camera beschikt hier niet over. De Rudolphy CloudEdge is een uitzondering op deze regel. Deze Wi-Fi babyfoon met camera detecteert de bewegingen van je baby (gevoeligheid instelbaar) en geeft een alarm af wanneer er te lang geen beweging gedetecteerd wordt. Een uitstekende babyfoon voor je eigen gemoedsrust. En ook de app is zeer eenvoudig om te gebruiken.

Motorola MBP-162

Eigenlijk is dit de Top 5 beste babyfoons met app, en deze babyfoon zou hier normaliter niet in moeten staan. Echter vinden wij het van belang dat iedere ouder kan beschikken over een babyfoon, ongeacht wat het budget is waarover je beschikt. Daarom vinden wij de Motorola MBP-162 toch de moeite waard om te vermelden. Deze goedkope babyfoon met eigen app is uiterst betaalbaar voor iedereen.

Luvion Grand Elite 3 Connect

Beste babyfoon met app - Luvion Grand Elite 3 Connect

Een klacht die we vaak horen over babyfoons en apps is het feit dat de ontwikkelde apps voor een specifieke babyfoon vaak niet van een hoge kwaliteit zijn. Het is om deze reden dat de Luvion Grand Elite 3 Connect een streepje voor heeft op de rest. Ten eerste biedt de babyfoon zelf je veel mogelijkheden. Je beschikt over goed beeld en geluid. Je kunt gebruik maken van een internetverbinding, maar je hebt altijd een back-up als deze verbinding slecht is of wegvalt. Zo beschik je altijd over beeld en geluid. De app is gebruiksvriendelijk en vergroot het bereik van deze Luvion babyfoon. Deze babyfoon maakt het leven van menig jonge ouder een stuk gemakkelijker.

BabyBaby