Beste babyfoon met camera Top 5

Babyfoon Expert

Beste babyfoon met camera

Ben je op zoek naar de beste babyfoon met camera? In dat geval moet je eens een kijkje nemen naar de Top 5 best verkochte babyfoons met camera van nu. Waar vroeger babyfoons louter geluid konden laten horen, zijn de mogelijkheden van de babyfoons van nu groter dan ooit. Inmiddels kun je ook je baby monitoren middels beeld dankzij de babyfoons met camera die je kunt aanschaffen. Vele grote merken hebben babyfoons met camera in hun assortiment. Je kunt hierbij denken aan merken zoals Alecto, Luvion en Philips. Hieronder worden de 5 best verkochte babyfoons van dit moment voor je op een rijtje gezet. Direct de beste beeldbabyfoon kopen? Een babyfoon bestel je eenvoudig via de Nederlandse of Belgische webshop.

De beste babyfoon met camera Top 5 van nu

In de Top 5 best verkochte babyfoons met camera van dit moment vind je allerlei soorten babyfoons. Wat al deze babyfoons karakteriseert, is dat ze over een camera beschikken. Echter verschillen deze vijf onderling nogal qua functies en mogelijkheden. De prijzen lopen dan ook erg uiteen. Dit toont ook de verschillen van behoeften qua consumenten onderling. De één kijkt toch het meest naar de functies, de ander naar de prijs. De beste babyfoon Top 5 van nu bestaat dan ook uit een gevarieerd gezelschap aan babyfoons en biedt modellen voor diegene dit niet op zoek is naar de meest goedkope babyfoon.

Beste babyfoon met camera nummer 5: Luvion Essential

Luvion Essential babyfoon met camera

De Luvion Essential is voorzien van een handige camera die je geheel naar jouw wensen kunt afstellen. Het beeld is scherp, waardoor alles op de babykamer goed te overzien valt. Ook ’s nachts kun je alles goed zien, dankzij de infraroodcamera in combinatie met het heldere beeld van de ouderunit. Het fijne is ook dat de beeldbabyfoon niet constant aanstaat. Dit komt dankzij de VOX functie. Hierdoor gaat de Luvion Essential alleen maar aan wanneer er geluid geconstateerd wordt op de babykamer. Het beeld gaat ook in slaapstand, zodat deze niet continu aan staat. Zo kun jij ook een nachtje doorslapen.

Afwerking en mogelijkheden

Het beeldscherm is helder, duidelijk en scherp. Aan de linkerzijde van het beeldscherm kun je aan de hand van lampjes zien wanneer er geluid wordt gemaakt door de baby. Handig als je bijvoorbeeld aan het stofzuigen bent en eventjes minder goed het geluid van de camera babyfoon kunt horen. De camera kan inzoomen, maar niet draaien. Dit moet je handmatig doen.

Bediening en gebruik

De babyfoon van Luvion reageert dus op geluid afkomstig van jouw baby of vanaf de babykamer. Tevens heb je de visuele indicatoren. Beelden kun je zien op het scherm, deze worden gemaakt door de camera. Zo zie je altijd wanneer je kindje bijvoorbeeld wakker is geworden of wanneer deze moeilijk in slaap kan geraken. Is dit laatste het geval, dan heb je de keuze. Je kunt zelf naar de babykamer om de baby gerust te stellen, maar dit kan ook middels een slaapliedje of middels de terugspreekfunctie.

Luvion Essential Limited

Luvion Essential Limited babyfoon met cameraBen je op zoek naar een speciale uitvoering van de Luvion Essential, dan is de Luvion Essential Limited misschien de beste babyfoon met camera voor jou. Dit is een speciale gelimiteerde editie van de best verkochte babyfoons van Nederland. Het model heeft een houten print en past perfect in elke moderne baby- of woonkamer. Het beeld is ook hier weer extreem scherp en het geluid van superieure kwaliteit. Het idee achter de houtlook is dat de videobabyfoon symbool staat voor onze mooie aarde en hiermee een warme en tevens trendy uitstraling creëert welke met vrijwel met ieder interieur goed kan worden gecombineerd.

Belangrijkste kenmerken van de Luvion Essential

 • Communicatietechniek: DECT
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 250 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Beste babyfoon met camera nummer 4: Philips Avent SDC843/01

Philips Avent SCD843/01 babyfoon met camera

Als je op zoek bent naar een goede babyfoon met camera, ook wel bekend als een beeldbabyfoon, kun je uitkomen bij de Philips Avent SDC843/01. Je zult niet de eerste zijn. Dankzij zijn populariteit onder jonge ouders staat deze babyfoon in de Top 5 best verkochte babyfoons met camera. Philips is een gerenommeerd merk, één van de bekendste Nederlandse producenten in zowel nationaal als internationaal opzicht. Zij hebben vele uitstekende vormen van consumentenelektronica in het assortiment. Is de Philips Avent SDC843/01 ook een topper?

Afwerking en mogelijkheden

We hebben hier te maken met een product van Philips, dus je weet dat het qua design wel goed zit met deze beeldbabyfoon. Deze babyfoon maakt gebruik van het beveiligde digitale netwerk van Philips, waardoor je nooit last hebt van storing en je tevens weet dat niemand anders mee kan kijken. De babyunit bestaat uit een camera die je kunt plaatsen waar je wilt, wat het toestel ook ideaal maakt voor dove of slechthorende ouders. Je kunt deze neerzetten, maar ook hangen aan de muur. Van afstand kun je deze camera in- en uitzoomen.

Bediening en gebruik

Er zitten een aantal functies op deze videobabyfoon die jouw leven een stuk eenvoudiger maken. Zo trilt deze babyfoon wanneer er geluid gedetecteerd wordt, wat erg handig is als je de Philips babyfoon eventjes minder goed kan horen. Fijn is het dat deze babyfoon draadloos is, met een accu die gemiddeld 10 uur meegaat. Er is een batterij niveau indicator aanwezig, zodat je altijd weet wanneer de batterijen opgeladen moet worden. Als je even verhinderd bent om je baby te troosten in de babykamer, kan dit van afstand. Zo kun je een slaapliedje opzetten, maar je kunt tevens gebruik maken van de terugspreekfunctie.

Belangrijkste kenmerken van de Philips Avent SDC843/01

 • Communicatietechniek: digitaal
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 300 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Beste babyfoon met camera nummer 3: Luvion Grand Elite 3 Connect

Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon met camera

Babyfoons met camera’s zijn van nature duurder dan babyfoons zonder camera, dat is logisch. Toch kun je binnen het aanbod aan beeldbabyfoons tevens onderscheid maken tussen goedkopere en duurdere varianten. Deze duurdere varianten hebben net wat meer mogelijkheden en extra functies. De Luvion Grand Elite 3 Connect beeldbabyfoon is hier een goed voorbeeld van. Dankzij de meegeleverde camera mis je niets meer van wat er op de babykamer gebeurd. Bovendien kun je een app downloaden die compatibel is met de babyfoon. Zo kun je ook vanaf je telefoon je baby in de gaten houden. En je hebt ook nog eens meerdere opties om deze gerust te stellen. Niet alleen is dit een van de beste beeldbabfyoons, ook komt dit model terug in de Top 5 van beste babyfoons van dit moment.

Afwerking en mogelijkheden

De camera kun je gemakkelijk plaatsen waar jij dat wilt. Deze kun je sturen en inzoomen, zodat je altijd een goed beeld van de babykamer hebt. Niet alleen is de camera scherp, maar ook het beeldscherm is helder en goed zichtbaar. Alhoewel er gebruik gemaakt wordt van Wi-Fi, kun je altijd terugvallen op de LLHR technologie waarvan deze babyfoon gebruik maakt. Zo hoef je nooit bang te zijn dat de beeldbabyfoon er mee ophoudt wanneer het internet uitvalt. Het bereik is tevens prima, met zo’n 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis.

Bediening en gebruik

Je beschikt altijd over beeld en geluid dankzij de LLHR technologie waar deze babyfoon met camera gebruik van maakt. Ben je niet in de buurt van de ouderunit? Je kunt de app downloaden, waarna je notificaties ontvangt wanneer de baby geluid maakt. Tevens hoef je niet meer elke keer naar de babykamer om je baby in slaap te sussen. Dankzij de verkrijgbaar slaapliedjes en de terugspreekfunctie is het prima mogelijk de baby van afstand in slaap te krijgen.

Belangrijkste kenmerken van de Luvion Grand Elite 3 Connect

 • Communicatietechniek: digitaal
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 300 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Beste babyfoon met camera nummer 2: Alecto DVM-75

Alecto DVM-75 babyfoon met camera

Het werd al eerder vermeld, maar niet voor elke babyfoon met een camera hoef je de hoofdprijs te betalen. Het is waarschijnlijk om deze reden dat de Alecto DVM-75 zo hoog staat in de Top 5 beste verkochte babyfoons met camera. Dit is een betaalbare aankoop, voor als je niet een te dure prijs wilt of kunt betalen. Het bereik is 50 meter, zodat je over in je huis de baby in de gaten kunt houden. Voor wie een goede en betaalbare beeldbabyfoon wil kopen, is deze Alecto babyfoon een prima keuze!

Afwerking en mogelijkheden

De camera is te plaatsen waar jij dat wilt. Deze kun je niet handmatig sturen, maar in- en uitzoomen behoort wel tot de mogelijkheden. Bovendien is deze Alecto beeldbabyfoon licht en compact, zodat je deze in een handomdraai kunt verplaatsen. Bijkomend voordeel is dat de Alecto DVM-75 aan de wand gehangen kan worden. Tot slot is er tevens infrarood aanwezig, perfect als je tijdens de nacht wilt zien of je baby nog rustig slaapt.

Bediening en gebruik

Beeld en geluid, wat heb je nog meer nodig om je baby te kunnen monitoren. Beide zijn storingvrij, helder en scherp. Je mist dus niets op de babykamer. Wel mis je bij deze goedkope beeldbabyfoon wat functies in vergelijking met duurdere modellen. Zo kun je alleen geluid horen en word je niet op andere manieren genotificeerd (denk aan knipperende LED lampjes of iets vergelijkbaars). Je kunt meerdere babyunits aansluiten en gemakkelijk de baby geruststellen door je middels de terugspreekfunctie.

Belangrijkste kenmerken van de Alecto DVM-75

 • Communicatietechniek: digitaal
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 300 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom

Beste babyfoon met camera nummer 1: Alecto DVM-200

Beste babyfoon met camera - Alecto DVM-200

Als je ons artikel over de Top 5 best verkochte babyfoons van dit moment gelezen hebt, wist je al dat de Alecto DVM-200 enorm populair is onder jonge ouders. Verwonderlijk is het dan ook niet dat deze Alecto beeldbabyfoon ook op nummer 1 staat in de beste babyfoon met camera Top 5 van dit moment

Afwerking en mogelijkheden

Het beeldscherm van de video babyfoon ziet er goed uit en je ziet haarscherp alles wat er op de babykamer plaatsvindt. Je kunt de meegeleverde camera plaatsen waar je dat maar wilt, van op de kast tot aan de wand. Deze kun je niet alleen op een handige positie plaatsen, maar je kunt deze tevens zelf aansturen en in- of uitzoomen. Ook in het donker zie je alles goed dankzij het nachtzicht.

Bediening en gebruik

De Alecto DVM-200 camera babyfoon heeft alles wat je nodig heeft om er zeker van te zijn dat je baby heerlijk zal slapen. Tevens kun je jouw baby weer in slaap krijgen als deze wat onrustig is, bijvoorbeeld via de terugspreekfunctie of de slaapliedjes die de unit kan afspelen. Zaken zoals de kamertemperatuur worden tevens gemeten. Een te warme of te koude kamer kan immers er voor zorgen dat je baby minder goed in slaap valt.

Belangrijkste kenmerken van de Alecto DVM-200

 • Communicatietechniek: digitaal
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 300 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu
BabyBaby