Beste babyfoon met camera Top 5

Babyfoon Expert

Beste babyfoon met camera

De beste babyfoon met camera kopen? Een babyfoon bestel je eenvoudig via de Nederlandse of Belgische webshop.

Beste babyfoon met camera Top 5

Wil je een beeldbabyfoon kopen en zoek je de best verkochte babyfoons met camera? Op deze pagina vind je de beste verkochte beeldbabyfoons van dit moment. Allemaal zorgen ze ervoor dat je geen minuut van je kindje hoeft te missen. De beste babyfoon met camera hoeft niet de goedkoopste babyfoon met camera te zijn, maar dit kan natuurlijk wel. Enkele modellen uit onze goedkope camera babyfoon Top 5 zie je daarom ook hier terug. Gewoonweg omdat deze zo goed verkocht worden. En dat is natuurlijk niet zonder reden! In onderstaande Top 5 beste beeldbabyfoons vind je alleen modellen van Luvion en Philips.

1 – Luvion Essential

De Luvion Essential beeldbabyfoon zien we ook terug in onze goedkope beeldbabyfoon Top 5. En dit is niet voor niets. Door de excellente prijs/kwaliteitverhouding is dit model zeer gewild bij ouders. Het toestel beschikt over ingebouwde slaapliedjes, een infraroodcamera en VOX functie. De laatste zorgt ervoor dat je niet continu beeld hebt, maar alleen visueel contact hebt wanneer er geluiden uit de babykamer komen.

2 – Luvion Grand Elite 3 Connect

De Grand Elite 3 van Luvion heeft een bereik buitenshuis van 300 meter en dit alles met een 100% storingsvrije en beveiligde verbinding. Wifi connectie is aanwezig zodat je op je smartphone of tablet je kindje overal en altijd kunt bekijken. Een leuke toevoeging is dat je via de app ook een filmpje op kan nemen! Verder is deze beeldbabyfoon voorzien van een handige terugspreekfunctie en een aantal slaapliedjes om je baby gerust te stellen. De camera kun je draaien en inzoomen.

3 – Luvion Supreme Connect

Op plek 3 in deze beste babyfoon met camera Top 5 vinden we wederom een model van Luvion, Met de Luvion Supreme Connect beeldbabyfoon kun je meerdere kanten uit. Het toestel is te gebruiken als een klassieke babyfoon, maar is ook als babyfoon met camera te gebruiken en beschikt over wifi connectiviteit. Hiervoor moet je wel apart een wifi-bridge nodig die niet standaard wordt meegeleverd. Ook de camera kun je draaien en inzoomen wanneer je dat wilt. De Supreme Connect Luvion babyfoon is uitgerust met diverse functies zodat je niks van je kindje hoeft te missen. Een slaapliedje spelen? Dat kan! Praten tegen je kindje? Kan ook! Zelfs de temperatuur in de kamer van je kindje bekijken is mogelijk. Daarnaast heeft dit toestel een VOX functie zodat de babymonitor met camera alleen aan gaat wanneer er geluid wordt gedetecteerd.

4 – Philips Avent SCD843/01

De Philips AVENT SDC843/01 is een goede camera babyfoon waarvan de ouderunit tot 10 uur op een accu kan werken. De babyunit bevestig je eenvoudig aan de wand of zet deze neer. Via de ouderunit kun je dan eenvoudig in- en uitzoomen om keer op keer te genieten van je kleintje. Daarnaast beschikt dit toestel over een trilfunctie, terugspreekfunctie en kun je een slaapliedje af laten spelen om je kindje in slaap te sussen.

5 – Luvion Easy

Dit toestel van Luvion heeft diverse functies die het monitoren van je kindje gemakkelijk maken. Een VOX functie en terugspreekfunctie zijn onder andere aanwezig. Nadat je de camera (babyunit) hebt neergezet of hebt vastgemaakt aan de muur, zul je geen moment meer hoeven te missen. Maakt je kleintje geluid, dan verschijnt er direct beeld op de ouderunit en zie je wat er aan de hand is. Dankzij de infraroodcamera heb je ook in het donker goed zicht. Het bereik van de baby monitor is buitenshuis maximaal 300 meter.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *