Beste babyfoon Top 5

Babyfoon Expert

beste babyfoon

De beste babyfoon kopen? Een babyfoon bestel je eenvoudig via de Nederlandse of Belgische webshop.

Beste babyfoon Top 5

Veelal krijgen wij de vraag wat nu de beste babyfoon is die je moet kopen. Het probleem is dat iedereen andere eisen en wensen stelt aan een babyfoon en dat het niet zo gemakkelijk is om hier antwoord op te geven. Voor de een is een gewone babyfoon met basisfuncties voldoende, waar een ander graag overal ter wereld zijn of haar kindje in de gaten wil houden. Wat wij hebben gedaan is de best verkochte babyfoons van dit moment op een rijtje gezet. Hierdoor kun je ervan uitgaan dat dit gewillige toestellen zijn welke goed bevallen. Daarnaast hebben deze modellen veelal erg positieve reviews. Zo weet je gelijk wat de beste babyfoon merken zijn.

1 – Luvion Essential

De Luvion Essential babyfoon met camera staat ook in onze beste babyfoon met camera lijst. Dit toestel is erg gewild en wordt zeer goed verkocht. Voor beeldbabyfoons kun je bij deze fabrikant prima terecht. Via de ouderunit kun je zelfs ’s nachts je baby bekijken en het is mogelijk om tegen je kindje te praten middels de terugspreek functie. Hoe je niet continu beeld te hebben, dan zet je de VOX functie aan welke je alleen beeld toont wanneer er geluiden uit de kinderkamer komen. Luvion heeft overigens ook wifi babyfoons in het assortiment.

2 – Alecto DBX-88 ECO DECT

De Alecto DBX-88 ECO DECT baby monitor beschikt niet over een camera, wel heeft wel DECT-technologie wat zorgt voor een 100% storingsvrije verbinding. Wil je de ouderunit draadloos gebruiken, dan is dit mogelijk. Via de led lampjes en de speaker kun je snel zien en horen of je kindje geluid produceert en bepalen of actie noodzakelijk is. Met de terugspreekfunctie praat je via de ouderunit tegen je baby om hem/haar gerust te stellen. Ook kun je vanaf afstand de babyunit slaapliedjes af laten spelen!

3 – Motorola MBP-8

Op plek 3 in deze beste babyfoon Top 5 staat de Motorola MBP-8. Het model vinden we ook terug in de lijst met goedkoopste babyfoons van dit moment. De DECT babyfoon heeft een storingsvrij signaal en beschikt over waarschuwing middels geluid en visueel via aanwezige led lampjes. De ouderunit en kinderunit kun je niet gewoon neerzetten, want je plugt ze rechtstreeks in het stopcontact. Zo kom je nooit met een lege ouderunit te zitten wat wel net zo handig is. Wat ontbreekt is een terugspreekfunctie, zodat je niet geruststellend tegen je baby kunt praten.

4 – Luvion Easy

De Luvion Easy is een handige en compacte babyfoon waarmee je je baby altijd in de gaten kunt houden. Mocht je iets tegen je baby willen zetten, dan kan dit via de ouderunit eenvoudig via de aanwezige terugspreek-functie. Daarnaast is er de in te stellen VOX-functie waarmee het beeld op de ouder unit pas aangaat wanneer er geluidjes uit de babykamer komen. Ook in het donker heb je goed beeld omdat de babyunit is voorzien van een prima infraroodcamera.

5 – Alecto DBX-85 ECO DECT

De Alecto DBX-85 ECO DECT-babyfoon is met recht een van de beste babymonitoren. Het toestel geeft je een storingsvrij signaal en kraakhelder geluid. Er is geen display of camera aanwezig, maar het is wel een topper en het model wordt veel verkocht. De gevoeligheid van de microfoon kun je zelf instellen (5 stappen) en de led lampjes geven je een visuele indicatie wanneer er geluid wordt opgepikt door de babyunit. Op de Alecto babyfoon is een terugspreekfunctie is aanwezig om tegen je kindje te praten wanneer je dit nodig vindt (bijvoorbeeld wanneer de baby wat onrustig is of een huilbui heeft).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *