Goedkope babyfoon met camera Top 5

Babyfoon Expert

Goedkope babyfoon met camera

Een goedkope babyfoon met camera kopen? Een babyfoon bestel je eenvoudig via de Nederlandse of Belgische webshop.

Goedkope babyfoon met camera Top 5

Wil je een goede babyfoon met camera kopen, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Kijk dan eens bij onze Top 5 van goedkope camera babyfoons.

Babyfoons met camera zijn erg in opkomst omdat het uiteraard erg leuk is je baby ook te kunnen zien, in plaats van alleen te kunnen horen. Een babyfoon met camera wordt ook wel een beeldbabyfoon of camerababyfoon genoemd. zijn er in alle soorten en maten. Het vergelijken van babyfoons is iets wat je altijd het eerst moet doen. Je kunt gaan voor de duurdere beste beeldbabyfoons, maar ook voor goedkopere. Heb je eenmaal een paar goedkope babyfoons met camera gevonden , dan kun je deze kopen. Maar wat maakt een babyfoon met camera goedkoop? En welke modellen zijn het populairst? Wij leggen het je uit en zetten de beste babyfoons die betaalbaar zijn voor je op een rijtje. Onze Top 5 van beste goedkope babymonitoren met camera vind je hieronder, met daarbij een paar voordelen en nadelen. Veel plezier met het kopen van een goedkope babyfoon met camera!

1 – Luvion Easy

De Luvion Easy babyfoon met VOX functie is met een prijs van rond de 90 Euro een van de goedkoopste babyfoons met camera. De kinderunit met camera plaats je in de buurt van je kind. Dit kan zijn direct naast het bedje, maar je kunt hem ook aan de wand bevestigen. Detecteert de kinderunit een geluid, dan schakelt de babyfoon in en verschijnt op de ouderunit gelijk beeld met geluid. Mocht het nodig zijn dan kun je tegen je kindje praten middels de geintegreerde terugspreekfunctie. Binnenshuis is het bereik 50 meter, buitenshuis 300.

2 – Alecto DVM-75

Zoek je een goedkope babyfoon met camera, dan kun je ook terecht bij de Alecto DVM-75. Met de infraroodcamera heb je ’s nachts goed beeld en kun je je kindje goed bekijken. Ook kun je op het display de kamertemperatuur aflezen om er zeker van te zijn dat je kindje niet in een te warme kamer ligt. Spreken tegen je baby kan met de terugspreekfunctie en door de storingsvrije verbinding is het geluid prima. Inzoomen en de camera draaien maken dit een goede beeldbabymonitor welke een bereik heeft van 50 meter binnen en 300 meter buitenshuis.

3 – Philips AVENT SCD620/26

Scherp beeld, ook ’s nachts, maakt dit een erg goede DECT beeldbabyfoon. De Philips AVENT SCD620/26 camera babyfoon plaats je in de kamer van je kindje en zorgt ervoor dat de camera op het ledikantje is gericht. Lukt dit niet, dan is het ook mogelijk om hem aan de muur te bevestigen. Daarnaast zendt deze goedkope beeldbabyfoon niet continu, omdat hij is voorzien van een Eco-functie. Het bereik ligt op 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis. Helaas kun je de camera niet van afstand draaien, zoals wel bij de Alecto DVM-75 het geval is. Desalniettemin is deze Philips AVENT babyfoon een aanrader!

4 – Alecto DVM-143

De Alecto DVM-143 heeft een groot scherm zodat je je baby goed in de gaten kunt houden. Deze goedkope babyfoon met camera is verrassend compleet uitgerust en beschikt over onder andere een terugspreekfunctie, slaapliedjes, temperatuurfunctie en een inzoom-functie. Je zet de kinderunit neer of bevestigt deze aan de muur en richt de beeldbabyfoon op je kindje. Is het donker in de kamer? Geen probleem, want het toestel heeft een infraroodcamera! Het bereik is 50 meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis.

5 – Luvion Essential

De laatste goedkope camera babyfoon van deze Top 5 is er eentje van Luvion. Met de Luvion Essential babyfoon weet je precies weet wat er in de kinderkamer gebeurt. Je kleine stel je gerust met de terugspreekfunctie of een slaapliedje. Helaas is de camera niet op afstand te draaien, maar wanneer je hem goed neerzet of ophangt is dit ook niet echt nodig. ’s Nachts heb je scherp beeld dankzij de infraroodcamera. Je kunt je baby continu bekijken, maar als deze al goed doorslaapt kun je de VOX functie inschakelen. Hierbij schakelt het beeld van de babymonitor pas in wanneer er geluid wordt gedetecteerd. Het bereik buitenshuis is 250 meter en binnenshuis 50.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *