Goedkope babyfoon met camera Top 5

Babyfoon Expert

goedkope babyfoon met camera

Ben je op zoek naar een betaalbare babyfoon die desalniettemin beschikt over een camera? Neem dan eens een kijkje in de Top 5 best verkochte goedkoopste babyfoons met camera van dit moment. Soms wil je besparen waar je kunt. De ene keer omdat je niet al te veel wilt uitgeven aan een bepaald gadget, de andere keer uit noodzaak. Wat je beweegredenen ook zijn, er zijn genoeg betaalbare babyfoons met camera zoals de NUK 410 Eco Control te vinden die voldoen aan jouw eisen. Deze goedkope babyfoon met camera Top 5 kun je dan ook ter inspiratie gebruiken. Direct een goedkope beeldbabyfoon kopen? Bestel je babyfoon eenvoudig via de Nederlandse of Belgische webshop.

De goedkope babyfoons met camera Top 5 van nu

De aanname is veelal: goedkoop is duurkoop. In sommige gevallen gaat dit op, maar in andere gevallen niet. Er zijn namelijk genoeg prima babyfoons die verkrijgbaar zijn voor een betaalbare prijs. In dat geval maak je juist een slimme aankoop. Door de aanwezigheid van een camera ligt de prijs van een goedkope beeldbabyfoon sowieso hoger in vergelijking met babyfoons zonder camera. Hierdoor beschikken dergelijke beeldbabyfoons al snel over meer functies in vergelijking met de echt goedkope modellen. Je beschikt dus al snel over een goede goedkope babyfoon met camera voor een aangename prijs, welke beschikt over een prima prijs-kwaliteit verhouding.

Goedkope babyfoon met camera nummer 5: Luvion Easy

Luvion Easy babyfoon met camera

De Luvion Easy, de naam zegt het al. Als je op zoek bent naar een makkelijk te gebruiken goedkope beeldbabyfoon, is dit een goede keuze. Voor minder dan 100 euro kan deze babyfoon met camera de jouwe zijn. Hij staat dan ook niet voor niets in de Top 5 best verkochte goedkoopste babyfoons met camera van dit moment. Standaard worden een handleiding, adapter en batterijen meegeleverd. Mocht je dus vragen hebben over het installeren van deze Luvion babyfoon of hoe je de verschillende functies gebruikt, kun je altijd de handleiding raadplegen.

Afwerking en mogelijkheden

Zowel de babyunit als de ouderunit is compact, licht en eenvoudig te gebruiken. De camera kun je plaatsen waar jij dat wilt. Zo kun je deze op een nachtkastje plaatsen, maar je kunt tevens besluiten om deze aan de muur te bevestigen. Het beeldscherm is klein doch scherp. Er is een nachtmodus aanwezig, maar let op: deze heeft een bereik van vijf meter. Binnen je woning heb je een bereik van 50 meter, buitenshuis is dit bereik 300 meter.

Bediening en gebruik

Dankzij de camera beschik je zowel over geluid als beeld. Zo kun je optimaal je baby monitoren. De Luvion Easy is voorzien van de VOX functie. Dit houdt in dat het beeld alleen maar aanspringt wanneer er geluid gedetecteerd wordt. Erg handig, want deze videobabyfoon kan draadloos gebruikt worden. Als het beeld niet constant aanstaat, is dit besparend voor de batterijen. Alhoewel er geen nachtlampje of slaapliedjes aanwezig zijn, is het wel mogelijk om je kleintje van afstand gerust te stellen middels de terugspreekfunctie.

Belangrijkste kenmerken van de Luvion Easy

 • Communicatietechniek: digitaal
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 300 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Goedkope babyfoon met camera nummer 4: Alecto DVM-143

Alecto DVM-143 babyfoon met camera

Als je op zoek bent naar een goedkope babyfoon met camera waarbij het mogelijk is om meerdere babyunits tegelijk te observeren, dan is de Alecto DVM-143 een aanrader. Aan de hand van deze babyfoon is het mogelijk om, met beeld, 4 babyunits tegelijk in de gaten te houden. Ideaal als je meerdere kleine kindjes wilt monitoren. Standaard wordt een handleiding, twee adapters, accu en bevestigingsmateriaal meegeleverd. Mocht je dus niet per se weten hoe iets werkt, kun je altijd de handleiding raadplegen.

Afwerking en mogelijkheden

Adapters en een accu worden meegeleverd, dus je weet: deze beeldbabyfoon van Alecto kan draadloos gebruikt worden. Dit roept meteen de vraag op: als deze babyfoon beelden levert, gaat de accu dan niet ontzettend snel leeg? Gelukkig is het antwoord hierop ‘nee’. Het beeldscherm wordt alleen geactiveerd wanneer de babyfoon geluid detecteert. Natuurlijk is het altijd mogelijk deze zelf in te schakelen. Het LCD display is helder, scherp en heeft een grootte van 4,3 inch. Dankzij de infrarood camera kun je ook in de nacht meteen zien hoe het met de baby is.

Bediening en gebruik

Dankzij de beeldschermgrootte van 4,3 inch zie je altijd precies wat er gaande is. De camera kun je zelf aansturen. Naast dat de babyfoon geluid detecteert, worden ook andere elementen zoals bijvoorbeeld de temperatuur in de babykamer in de gaten gehouden. Zo kun je ook andere factoren aanpakken die er voor kunnen zorgen dat jouw baby niet goed in slaap kan vallen. Van afstand kun je jouw kindje gerust stellen middels de terugspreekfunctie, maar je kunt ook gebruik maken van slaapliedjes.

Belangrijkste kenmerken van de Alecto DVM-143

 • Communicatietechniek: digitaal
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 300 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Goedkope babyfoon met camera nummer 3: Luvion Essential

Luvion Essential babyfoon met camera

Het fijne aan de Luvion Essential is dat de camera enorm scherp en flexibel is. Je kunt deze geheel naar wens afstellen en op het beeldscherm kun je altijd perfect de gehele babykamer zien. De Luvion Essential beschikt over infrarood, zodat je ook ’s nachts in één oogopslag de boel kan overzien. De Luvion Essential is voorzien van de VOX functie, wat inhoudt dat het beeldscherm alleen aan gaat als er geluid gedetecteerd wordt. Dit werkt besparend voor de batterijen.

Afwerking en mogelijkheden

Dankzij de combinatie van beeld en geluid van deze beeldbabyfoon weet je precies wat er gaande is in de babykamer. Het scherm is helderder en scherper in vergelijking met een aantal andere video babyfoons binnen deze goedkope camera babyfoon Top 5. Fijn is het tevens dat er lampjes op de ouderunit zitten die oplichten wanneer er geluid gedetecteerd wordt. Zo ben je niet afhankelijk van het feit of je de geluidjes hoort of niet. Er is dus een visuele indicator.

Bediening en gebruik

De camera kan in- en uitgezoomd worden, maar sturen is niet mogelijk. Hier dien je dus rekening mee te houden tijdens het plaatsen van de beeldbabyfoon. Dankzij het scherpe beeld kun je precies zien wat er aan de hand is. Is je baby net wakker geworden na een dutje, of heeft de baby moeite om in slaap te vallen en is deze onrustig? Dan kun jij een passende oplossing vinden. Van afstand kun je de baby kalmeren en tot slaap manen middels een slaapliedje of de terugspreekfunctie.

Belangrijkste kenmerken van de Luvion Essential

 • Communicatietechniek: DECT
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 250 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Goedkope babyfoon met camera nummer 2: Alecto DVM-75

Alecto DVM-75 babyfoon met camera

Bijna in elke Top 5 die op Babyfoonvergelijker.nl te vinden is, kun je de Alecto DVM-75 terug vinden. Zo populair word je als goedkope babyfoon met camera niet zomaar. Vele mensen vinden het dan ook erg fijn dat er babyfoons met een ‘luxe’ functie zoals cameramogelijkheden zijn zonder dat je hiervoor honderden euro’s hoeft te betalen. Dankzij het bereik van 50 meter binnenshuis kun je, waar je ook bent, je baby monitoren.

Afwerking en mogelijkheden

Vooraf dien je goed na te denken over waar je de camera plaatst. Deze kun je immers niet meer sturen, maar je kunt wel inzoomen waar nodig. Tevens is dit een kleine babyunit, dus verplaatsen doe je in een handomdraai. Ook aan de muur hangen is een optie. Dankzij de inclusie van infrarood kun je ook in de nacht zien wat er aan de hand is. Twijfels over bepaalde functies? Raadpleeg dan de meegeleverde handleiding.

Bediening en gebruik

Je moet kunnen vertrouwen op zowel het beeld als het geluid. Daarom kun je zelf de gevoeligheid van het geluid instellen. Ook het beeld is scherp, je kunt altijd exact zien wat er met de baby aan de hand is. Beide zijn vrij van storingen. Daarnaast is het mogelijk om tot 4 babyunits te monitoren. Ideaal als je meerdere kleine kinderen in de gaten wilt houden.

Belangrijkste kenmerken van de Alecto DVM-75

 • Communicatietechniek: digitaal
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 300 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom

Goedkope babyfoon met camera nummer 1: Alecto DVM-200

Goedkope babyfoon met camera - Alecto DVM-200

Je begint je bijna af te vragen waar de Alecto DVM-200 niet op nummer 1 staat. Ook in de Top 5 beste babyfoons met camera staat deze babyfoon op de toppositie. Eigenlijk heeft de Alecto DVM-200 het beste van beide werelden. Het toestel is betaalbaar, maar beschikt over genoeg functies zodat deze goedkope beeldbabyfoon ook daadwerkelijk de moeite waard is. Lees snel verder waarom dit model voor jou de moeite waard kan zijn!

Afwerking en mogelijkheden

Het beeld dat de camera levert is scherp en helder, zodat je alles kunt waarnemen wat er in de babykamer gebeurt. Je weet zo precies wat er met je kindje aan de hand is, of deze onrustig is tijdens het in slaap vallen of even getroost moet worden. De camera kun je plaatsen of hangen waar jij dat wilt. Bovendien kun je deze sturen, en ook in- en uitzoomen behoort tot de mogelijkheden. Infrarood zorgt er voor dat je ook tijdens de nacht een goed zicht hebt op je baby.

Bediening en gebruik

De camera is dus flexibel en eenvoudig te gebruiken. Heb je twijfels, raadpleeg je de meegeleverde handleiding. Het fijne is dat de Alecto DVM-200 voorzien is van alles wat je nodig hebt om je baby weer gerust te kunnen stellen van afstand. Zo kun je een slaapliedje afspelen, maar je kunt ook de baby kalmeren aan de hand van je eigen stem middels de terugspreekfunctie. Andere zaken die van invloed kunnen zijn op de slaap van je kind, bijvoorbeeld de kamertemperatuur, houdt deze video baby monitor ook bij.

Belangrijkste kenmerken van de Alecto DVM-200

 • Communicatietechniek: digitaal
 • Bereik binnen het huis: 50 meter
 • Bereik buiten het huis: 300 meter
 • Camera: aanwezig
 • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu
BabyBaby