Goedkope babyfoon Top 5

Babyfoon Expert

Goedkope babyfoon

Een goedkope babyfoon kopen? Een babyfoon bestel je eenvoudig via de Nederlandse of Belgische webshop.

Goedkope babyfoon Top 5

Ben je op zoek naar een goede maar ook goedkope babyfoon zonder camera? Babyfoons zijn er in alle soorten en maten. Afhankelijk van de luxe die je wenst kun je het best eerst babyfoons vergelijken. Heb je eenmaal een keuze gemaakt voor een basic babyfoon zonder camera, dan kom je vaak al uit bij goedkope babyfoons. Maar wat maakt een babyfoon goedkoop? Wij leggen het je uit en zetten de beste babyfoons die betaalbaar zijn voor je op een rijtje. Onze Top 5 van beste goedkope babymonitoren vind je hieronder, met daarbij een paar highlights. Veel plezier met het kopen van een goedkope babyfoon!

Goedkope babyfoon 1 – Alecto DBX-57

Een van de goedkoopste babyfoons is de Alecto DBX-57. Dit betreft een digitaal DECT toestel wat betekent dat je geen last hebt van (ver)storingen in het signaal. Door de compacte afmeting kun je het toestel gemakkelijk verplaatsen en neerzetten. Het volume is in te stellen in 5 standen met daarbij een aantal led lampjes die gaan oplichten wanneer de kinderunit geluiden detecteert. Zo heb je niet alleen geluid maar ook een visueel signaal. De ouder unit is middels een draagriem aan je broek vast te maken. De maximale afstand binnenshuis is 50 meter (200 meter buitenshuis). Een nadeel kan zijn dat het model niet beschikt over een terugspreek-functie om tegen je baby te kunnen praten.

Goedkope babyfoon 2 – Motorola MBP-8

De Motorola MBP-8 babyfoon is een van de best verkochte babyfoons en ook een van de goedkoopste. Deze DECT babyfoon heeft een storingsvrije verbinding en is erg eenvoudig in gebruik. In tegenstelling tot de Alexto DB-57 kun je de Motorola MBP-8 ouderunit niet naast je neer zetten. Zowel het basisstation als de ouderunit plug je in het stopcontact. Maakt je baby geluid, dan hoor je dit kraakhelder op de ouderunit waar tevens een aantal led lampjes gaan branden. Het bereik binnenshuis is 50 meter en buitenshuis 300 meter. Deze babyfoon van Motorola beschikt niet over een terugspreekfunctie.

Goedkope babyfoon 3 – Alecto DBX-115 Full Eco DECT

Wederom vinden we een babyfoon van Alecto in deze Top 5 van goedkope babyfoons. De Alecto DBX-115 Full Eco DECT bestaat uit een babyunit en ouderunit. Omdat het toestel DECT ondersteunt is het geluid zeer helder en storingsvrij. Ook hoef je niet bang te zijn dat de batterij op raakt, want deze kan maar liefst 8 uur mee. Middels led lampjes kun je ook visueel in de gaten houden of je kindje geluid maakt. In een kamer vol visite is dit een handige extra. Het bereik  tussen de units van deze goedkope babyfoon zonder camera is 50  meter binnenshuis en 300 meter buitenshuis.

Goedkope babyfoon 4 – Alecto DBX-85 ECO DECT

De Alecto DBX-85 ECO gebruikt DECT-technologie wat zorgt voor een storingsvrij signaal. Wil je zelf bepalen hoeveel geluid je wilt horen wanneer de babyunit een geluidssignaal oppikt? Dan stel je de gevoeligheid van de microfoon eenvoudig in (5 stappen). Tevens beschikt het toestel over led lampjes die automatisch oplichten zodra de kinderunit geluid detecteert. Heeft de ouderunit geen bereik meer of is de batterij bijna leeg dan wordt je hierop ook door de led lampjes op geattendeerd. Een terugspreekfunctie maakt deze goedkope babymonitor compleet. Hiermee kun je je kindje toespreken wanneer hij/zij onrustig is. Het bereik is 50 meter binnenshuis en buitenshuis kun je maximaal 300 meter overbruggen.

Goedkope babyfoon 5 – Alecto DBX-125 Full Eco DECT

Deze babyfoon van Alecto heeft iets uitgebreidere specificaties dan voorgaande modellen. De Alecto DBX-125 Full Eco DECT babyfoon bestaat uit een babyr- en ouderunit welke met een DECT-verbinding communiceren. Om je kindje in slaap te krijgen is het toestel voorzien van 5 slaapliedjes en beschikt over een nachtlampje en een handige terugspreek functie. Wil je weten hoe warm het is in de kamer van je kindje? Op de ouderunit kun je de temperatuur eenvoudig aflezen! Het bereik binnenshuis is 50 meter, waarbij je buitenshuis maximaal 300 meter bereik hebt. Een pluspunt is dat deze goedkope baby monitor over geluidsactivatie beschikt. Dit betekent dat de unit pas aan gaat wanneer hij geluid detecteert.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *