Luvion Essential Limited Edition babyfoon

Babyfoon Expert

Luvion Essential Limited Edition camera babyfoon

Deze Luvion Limited Edition babyfoon is afgewerkt met een mooie, hoogwaardige houtnerf en detaillering. Dit is een stijlvolle en moderne versie van Luvion’s best verkochte monitor: de Luvion Essential. De Limited is een babyfoon met veel functies die het monitoren van je baby een fluitje van een cent maakt.

Beeld en bereik van de babymonitor

Luvion Essential Limited babyfoon met cameraMet een scherp beeld via het 3,5″ full-colour scherm en een uitstekende geluidskwaliteit kun je er zeker van zijn dat je nooit iets zult missen. De infrarood nachtzicht modus zorgt ervoor dat de kwaliteit van het beeld net zo goed ’s nachts is als overdag, ongeacht de verlichting van een kamer. De talkback functie van de baby monitor stelt je in staat om op afstand te communiceren met je baby. Daarnaast heb je drie ingebouwde slaapliedjes die je ook op afstand kunt afspelen, zodat je kind zich gemakkelijk kan ontspannen.

Volledige digitale zoom is standaard in dit apparaat en is veel groter dan de standaard monitorzoom. Op deze manier treedt er geen vervorming in het beeld op. Live temperatuurfeedback helpt om de perfecte slaapomgeving voor je baby in te stellen. En met een geïntegreerde timer die je kunt instellen voor voeding of slaap, kun je gewoon doorgaan tot de wekker je waarschuwt.

De Luvion Essential Limited Edition video babyfoon heeft een bereik van maximaal 250 meter en automatische kanaalselectie om de beeldkwaliteit te stabiliseren. Goed op te weten is dat je naast deze functies ook nog andere functies tot je beschikking heb. Hierbij kun je denk aan waarschuwingen inzake buiten bereik en een signaal wanneer de batterij bijna leeg is. Op deze  manier kun je bijtijds actie ondernemen om de verbinding in stand te houden. De ouderunit is uitgerust met lithiumbatterijen voor kwaliteit en betrouwbaarheid, waardoor je gebruikstijd tussen de oplaadbeurten verbetert.

Luvion Essential Limited – De optimale monitoring voor je baby

Volledige monitoring van een jong kind is belangrijk. Vooral pasgeborenen staan nog steeds bloot aan vele gevaren, en daarom kun je volgens de meeste ouders niet zonder een geschikte babyfoon. Hiermee kun je de slaap van je kind observeren en direct ingrijpen als er problemen ontstaan. Vooral modellen met een camera zijn vandaag de dag bijzonder populair. Deze Luvion babyfoon is zo’n product, dat je zal overtuigen door verschillende voordelen. Voordelen van de babyfoon zijn o.a. een bijzonder hoogwaardige camera, veel verschillende functies en een chique design. Daarnaast neem je het toestel ook eenvoudig mee naar de buren of in de tuin, zonder de verbinding te verbreken.

De Luvion Essential Limited heeft een hoogwaardige camera

Heb je wel een camerababyfoon nodig? Dit is een veelgestelde vraag over babyfoons. Veiligheid speelt de belangrijkste rol in een babyfoon. Je wilt immers ook midden in de nacht op de hoogte zijn wanneer er iets met je kind aan de hand is. Precies daarom is de Luvion Essential Limited beeldbabyfoon uitgerust met verschillende kleine functies zodat je niets mist. Het belangrijkst is de camera, die je een goed beeld van je kind geeft.

Het 3,5 inch kleurenscherm laat je zien hoe het met je kindje gaat. Gemakshalve heeft de camera een digitale zoom zodat je zelfs de kleinste details kunt zien. Als je wilt, kun je maximaal vier camera’s aansluiten op de Luvion Essential Limited, zodat je meerder kinderkamers in de gaten kunt houden. De camera is uitgerust met een nachtzichtfunctie welke werkt met verschillende infrarood LED’s.

Verschillende opties voor betere functionaliteit

Alleen een camera is niet genoeg, vooral niet als je slaapt. Daarom biedt het apparaat een geluidssensor. Zodra je kind schreeuwt, huilt of andere harde geluiden in de kinderkamer maakt, wordt dit onmiddellijk aan je aangegeven. Het apparaat begint te knipperen door middel van LED’s, er wordt een akoestisch signaal uitgezonden en er is ook een trilling. Zie het als een audio babyfoon (of analoge babyfoon) welke ook geluiden weergeeft. Dus je kunt gehuil of gekir niet missen, zelfs niet als je het apparaat in de “stille” modus draait. Maar dat is niet alles wat je zult merken, want de VOX babyfoon schakelt automatisch op het scherm als er geluiden worden opgemerkt in de kinderkamer. Om energie te besparen, schakelt het display na enige tijd uit.

In het algemeen wordt het apparaat gevoed door batterijen. Door de verschillende functies kunnen deze snel leeg zijn, maar dit wordt je vooraf via het apparaat aangegeven. Met de accu’s is een bereik tot 250 meter haalbaar. Dit is echter alleen mogelijk als de muren en/of metalen balken niet te dik zijn. Voor een normaal gebruik in een huis of appartement is dit echter geen probleem. Laat je het scherm permanent op videostand aan, dan kan het zijn dat de volledig geladen batterijen al na 1,5 uur leeg zijn.

Meer functies

Veel kinderen vinden het moeilijk om in slaap te vallen. Vaak worden ze midden in de nacht wakker en willen ze gewoon niet tot rust komen. Praktisch gezien is het toestel uitgerust met verschillende functies die een kalmerend effect hebben op het kind en het helpen bij het in slaap vallen. Eerst en vooral kun je verschillende voorgeprogrammeerde slaapliedjes spelen. Er zijn er drie die het kind zachtjes in slaap sussen. De Luvion Essential Limited babyfoon met camera doet het zonder een kleurrijk lichtspel, zoals bij andere babyfoons het geval is.

De intercomfunctie is veel beter. Middels deze terugspreekfunctie praat je met je kind vanaf afstand om het tot rust te brengen. Soms is dit genoeg voor je kind om weer in slaap te vallen. Met recht een van de beste camera babyfoons van dit moment!

Luvion Essential Limited Edition babyfoon

  • 3,5″ HD-scherm met nachtzichtmodus voor verbeterde kwaliteit
  • Talk-back functie om je baby overal vandaan te kalmeren
  • Geïntegreerde temperatuursensor met live feedback
  • VOX-functie voor het wekken van de hoofdmonitor wanneer er ruis wordt gedetecteerd