Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon

Babyfoon Expert

Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon met camera

De Luvion Grand Elite Connect 3 camera babyfoon is de perfecte babyfoon voor alle ouders die onderweg zijn. Met de app-integratie kun je je baby op elk moment en overal in de gaten houden. Of je nu op het werk bent of een avondje uit bent (met uiteraard een kinderoppas voor je baby). Je hoeft alleen maar via je tablet of smartphone in te loggen op de app om verbinding te maken met je Luvion Grand Elite 3. Zodoende kun je direct zien hoe het met je kindje gaat.

Over de Luvion Grand Elite 3 Connect

Deze monitor is een van de beste beeldbabyfoons van dit moment. Het toestel is veelzijdig en kan op drie verschillende manieren worden gebruikt om aan je behoeften te voldoen. Ten eerste, de standaard manier, voor thuis. Eén camera en één monitor. Ten tweede, het gebruik van je ouderunit terwijl je partner, familielid of oppas het kind kan bekijken via de app. De laatste optie is de volledige app gebruiken, zodat de monitor thuis blijft; perfect voor als je op reis bent. Al deze modi ondersteunen een gestapelde lijst met functies, waaronder; 2-weg gesprekken, zodat je je baby overal en altijd kunt kalmeren. Infrarood nachtzicht zorgt ervoor dat je de beste kwaliteit video’s krijgt, ongeacht de lichtomstandigheden en het tijdstip van de dag. Geïntegreerde slaapliedjes kunnen op afstand worden afgespeeld. Daarnaast garandeert de volledige pan- en kantelbediening met digitale zoom een goed overzicht in de babykamer. Tevens is er een visuele ruisindicator, zodat je nooit iets zult missen.

LLHR-technologie

De gloednieuwe Luvion Long Home Range (LLHR) technologie is wat de Grand Elite 3 Connect beeldbabyfoon onderscheidt van alle andere beeldbabyfoons. Waar andere modellen je WiFi/internetverbinding gebruiken om de camera met de monitor te verbinden, gebruikt de Luvion babyfoon een aparte verbinding. Hierdoor heeft je babyfoon een bereik tot 300 meter, zelfs als je volledig offline bent.

Grand Elite 3 Connect: In de verpakking

Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon met camera

Bij de opening van de verpakking van de Luvion Grand Elite babyfoon met camera is het duidelijk dat dit een echt high-end product is. De matzwarte afwerking van de doos heeft een luxueuze uitstraling. Het kenmerk dat onmiddellijk opvalt is de grootte van het scherm. Met 4,3 inch heeft de Grand Elite 3 een scherm dat gelijk is aan de grootste schermen die beschikbaar zijn op digitale beelbabyfoons. Maar geen enkele andere fabrikant heeft zo’n groot scherm met een behuizing in een ouderunit die zo klein is.

Bediening

Het toestel is zeer minimalistisch uitgevoerd, in wit, glanzend plastic, met het grote scherm dat het frontpaneel domineert. Aan de rechterkant  zijn drie knoppen aanwezig. Menu, Scannen, en een 4-weg D-Pad welke je ook als volumeregelaar kunt gebruiken. Aan de linkerkant van het indrukwekkende scherm zijn zes LED-balken aangebracht, die onzichtbaar zijn wanneer ze niet in gebruik zijn. Deze geven een visuele indicatie geven van het geluid dat de babyunit detecteert. De rest van de bedieningselementen voor de Luvion Grand Elite 3 Connect zijn langs de dunne buitenranden van de moederunit geplaatst. Op deze manier is het toestel voorzien van een zeer goede afwerking. Een aantal functies zijn o.a. een 2-weg Talkback, slaapliedjes en nachtlampjes op de camera-unit (allemaal op afstand te bedienen). Wat de Luvion Grand Elite echter echt onderscheidt, is de verbluffende connectiviteit.

Aansluiten op de tv

De Grand Elite 3 Connect kan worden aangesloten op een televisie, wat vooral uitstekend is in combinatie met ‘Picture in Picture’ weergave, die in de meeste moderne programma’s beschikbaar is. Deze functie stelt ouders in staat om hun kinderen goed in de gaten te houden, terwijl ze niets van hun favoriete programma’s hoeven te missen. Nieuw en uniek voor de Grand Elite is echter de mogelijkheid om een Micro-SD-kaart in de ouder unit te plaatsen en tot 16 uur van de mooiste momenten van je baby op één Micro-SD op te nemen. Hoewel deze functie misschien overbodig lijkt, is het leuk om de mogelijkheid te hebben om enkele van de leukste momenten van je baby vast te leggen .

Plug and Play

Wanneer je de beeld babyfoon uitpakt en gaat installeren is het duidelijk dat de Luvion Grand Elite 3 Connect babyfoon met camera is ontworpen met plug-n-play in gedachten. Netjes verpakt in de doos zitten de essentiële voedingskabels voor zowel de ouder- als de babyunit, een handig oplaadstation voor de ouderunit (die ook als standaard kan worden gebruikt), de AV-kabel die nodig is voor aansluiting op een televisie, een gebruikershandleiding en de schroeven die nodig zijn als de gebruiker de camera-unit in de kamer van de baby aan de muur wil monteren.

Luvion Grand Elite 3 Connect specificiates

  • 4,3″ LCD full colour monitor voor een kristalheldere videostream
  • Talkbackfunctie via monitor en app voor extra gemak
  • App-integratie voor Android- en Apple-apparaten
  • VOX-functie om je te waarschuwen, zelfs wanneer de monitor in de energiebesparende modus staat
  • App-waarschuwingen wanneer lawaai wordt gedetecteerd of de kamertemperatuur te hoog/laag is