Luvion Supreme Connect babyfoon met camera

Babyfoon Expert

Luvion Supreme Connect babyfoon met camera

De ultramoderne videobabyfoon van Luvion probeert een zo uitgebreid mogelijke monitoring in de kinderkamer te bieden. De pan- en kantelcamera van de Luvion Supreme Connect babyfoon met camera scoort bijzonder goed. Dit model is niet voor niets een van de best verkochte babyfoons met camera. Het systeem is uitbreidbaar en kan zelfs met Wifi worden gebruikt voor gebruik met smartphones en tablets.

Digitaal met VOX-technologie

Luvion Supreme Connect babyfoon met camera

Het voordeel van deze digitale babyfoon is de zeer goede geluids- en beeldkwaliteit. Op de grote 4,3 inch kleurenmonitor kunnen ouders hun kinderen haarscherp in de gaten houden. Een bijzonderheid is de camera met zijn draai- en kantelfunctie. Het maakt het mogelijk om bijna de hele ruimte te observeren. De camera neemt desgewenst zelfs films op en bewaart ze op een micro SD-kaart. Het bereik is binnen maximaal 50 meter en buiten op maximaal 300 meter. Gebruikers geven aan dat de verbinding zeer goed is en dat er nauwelijks onderbrekingen zijn.

Veelgebruikte functies zoals intercom, spraakgestuurde overdracht (VOX-modus), nachtzicht, temperatuur- en batterijstatusweergave, bereikregeling en het optische ruis- en bewegingsalarm zijn geïntegreerd. Verder beschikt het toestel over camerazoom, toetsvergrendeling, slaapmelodieën en een helderheidsregeling. Tevens is het toestel aan te sluiten op de televisie. De gevoeligheid van de microfoon op de babyunit kan in vier stappen worden aangepast.

Luxe apparaat zonder menunavigatie

Daarnaast biedt de Luvion Supreme Connect beeldbabyfoon de mogelijkheid om van het gewone videoapparaat een Wifi-babyfoon te maken. Er moet echter wel een Wifi-brug worden aangeschaft. Hierdoor kunnen ook smartphones en tablets worden aangesloten. Klanten melden echter dat de app nog niet betrouwbaar werkt en dat er vaker verbindingsonderbrekingen optreden. Los daarvan is het systeem uitbreid baar tot maximaal vier camera’s die tegelijkertijd kunnen worden beheerd en zijn er tal van bedieningsknoppen aanwezig. De Luvion Supreme Connect komt inclusief batterij en laadstation zodat deze ook onderweg gebruikt kan worden. Helaas werkt de babyunit alleen met het netsnoer. Of de aanschaf van het vrij prijzige apparaat de moeite waard is hangt af van de vraag of je de extra functies gebruikt. Alleen dan is de prijs-kwaliteitverhouding goed.

Wat kan de Luvion Supreme Connect nog meer?

Deze Luvion Supreme Connect babyfoon met camera heeft slaapliedjes, een intercom-functie en is te gebruiken met meerdere camera’s. De camera’s hebben een zogenaamde kantel- en draaifunctie en kunnen ook op afstand worden bediend. Dit is vooral nuttig wanneer je baby actiever wordt. Ook is het mogelijk om je baby filmen met de Luvion Supreme Connect. Dus ben je zelf niet in de kinderkamer, dan kun je wel alle kostbare momenten vastleggen.

Conclusie Luvion Supreme Connect

Met deze video babyfoon blijft het kwaliteitsmerk Luvion trouw aan zijn missie om hoge kwaliteit met design te combineren. Hou je baby overal in de gaten met een optionele WiFi Bridge op je smartphone. Dit is een van de beste wifi babyfoons van dit  moment.

Luvion Supreme Connect babyfoon met camera

  • Een automatische infrarood nachtzichtfunctie geeft je een optimale verbinding met je baby, zelfs bij weinig omgevingslicht
  • Digitale babyfoon in premium kwaliteit met kristalhelder geluid
  • Babyfoon met videoweergave, evenals een op afstand bediende draai- en kantelcamera
  • Beschikt over een verscheidenheid aan functies zoalsintercom, nachtzichtfunctie, temperatuurweergave en een LED-ruisindicator
  • Bekijk tot 4 camera’s tegelijk met de 4x beeldfunctie van het grote 4,3 inch LC-kleurenscherm
  • Dankzij de dual-mode technologie kun je de optionele WiFi-brug (afzonderlijk verkrijgbaar) gebruiken om je baby op je smartphone te bekijken. Dit werkt via 3G/4G/WiFi of een 100% veilig en storingsvrij 2,4 GHz-signaal