Babyfoon Expert

Motorola babyfoons

Vind hier alle informatie over babyfoons van Motorola.

Motorola babyfoon assortiment

Wil je graag een Motorola babyfoon kopen? Met een Motorola babyfoon weet je zeker dat je dag in dag uit, week in week uit van je kindje kunt genieten. De fabrikant heeft keuze uit audio babyfoons, video babyfoons (babyfoons met camera) en uit babyfoons die verbonden zijn met een netwerk (wifi babyfoons). Op deze manier kun je zelf kiezen welke Motorola babyfoon voor jouw gezin het meest geschikt is, want voor elk budget is eer een geschikte babyfoon van Motorola te vinden! Wil je alleen je kindje kunnen horen, dan is een audio babyfoon normaal gesproken al voldoende. Wil je naast horen ook nog je baby kunnen zien en misschien wel de camera van afstand kunnen draaien of inzoomen? Dan kom je al vaak uit bij een Motorola babymonitor met camerafunctie. Deze toestellen zijn nog steeds voor in en om het huis (vaak maximaal 300 meter bereik). Wil je overal ter wereld van je kleine kunnen genieten op smartphone, tablet of computer? Kies dan voor een Motorola babyfoon met wifi. Het enige wat je nodig hebt is een werkende en stabiele internetverbinding. Een Motorola babyfoon kopen kan misschien wat keuzestress met zich meebrengen, maar we hebben al een en ander voor je uitgezocht.

Audio Babyfoons

Zoek je een gewone standaard audio babyfoon waarmee je de baby kunt horen en hoef je hier niet zo nodig beeld bij te hebben? Kies dan voor een Motorola Motorola MBP-8, Motorola MBP-140 of Motorola MBP-16 DECT babyfoon.

Video Babyfoons

Met een beeldbabyfoon kun je je baby overal in huis goed in de gaten houden. Dit geeft een wel zo veilig gevoel. Goede Motorola babyfoons met camera zijn onder andere de Motorola MBP36S, Motorola MBP481 en de Motorola MBP26.

Netwerk verbonden Babyfoons

Altijd en overal je baby in de gaten houden? Dat kan met de hoge resolutie wifi babyfoon van Motorola in combinatie met een smartphone, tablet of computer. Goede modellen zijn bijvoorbeeld de Motorola MBP-67 Connect, Motorola MBP667 Connect en de Motorola MBP-853 Connect.

Babyfoon Expert

Over Babyfoon Expert

Babyfoonvergelijker.nl is de online specialist op het gebied van babyfoons. Zoek je een luxe babyfoon waarmee je de baby kunt horen en zien, of een basis babyfoon waarmee je de baby kunt horen? Via ons kun je een babyfoon kopen die bij jouw wensen past!