Babyfoon Expert

Motorola babyfoons

Denk je aan Motorola, dan denk je waarschijnlijk aan de bekende mobieltjes van vroeger. Maar dit is niet de enige vorm van technologie die Motorola ooit ontwikkeld heeft. Deze Amerikaanse producent is namelijk gespecialiseerd in diverse vormen van communicatietechnologie. Ook babyfoons zijn onder deze categorie te scharen. Wat meteen opvalt aan het aanbod van deze Amerikaanse producent hoe groot en uiteenlopend deze is. Zo kun je een Motorola babyfoon kopen welke minder dan 40 euro kosten, maar je kunt ook kiezen voor een bakbeest van meer dan 400 euro met alles er op en er aan. Motorola beschikt over een aantal van de meest innovatieve babyfoons van dit moment. Wil je een Motorola babyfoon kopen? Ga dan direct naar de Nederlandse of Belgische webshop.

Over Motorola

Motorola is een ontwikkelaar van diverse vormen van technologie wiens roots terug te vinden zijn in Illinois Chicago, Amerika. De nadruk heeft vanaf het begin gelegen op diverse vormen van communicatietechnologie. Dit begon met het ontwikkelen van innovatieve autoradio’s, maar inmiddels behoren diverse soorten technologie tot het assortiment van dit merk. Hierbij kun je denken aan radiocommunicatie, mobiele telefoons, smartphones, modems, satellietsystemen en meer. Ook babyfoons behoren tot het aanbod van Motorola.

Kenmerkend voor Motorola babyfoons

Het is best een uitdaging om te typeren wat een babyfoon van Motorola tot een Motorola babyfoon maakt. Ze lopen ontzettend uiteen, van goedkopere modellen zonder camera tot aan de topklasse varianten die gebruik maken van de meest recente en innovatieve snufjes technologie van nu. Wat opvalt als je bijvoorbeeld recensies leest, van basismodel tot aan topklasse model, is dat gebruikers enorm tevreden zijn over de Motorola babyfoons. Als er iets de uiteenlopende babyfoons van Motorola typeert, is het dit wel. Daarnaast vallen de strakke en slimme designs op, voor welke variant je ook kiest. Over de gehele excelleren de Motorola babyfoons.

Overzicht van de Motorola babyfoons

Om een goed beeld te geven van wat de babyfoons van Motorola kunnen, worden hieronder de uitersten gecontrasteerd. Door de eigenschappen van de goedkoopste en de duurste variant te tonen, kun jij zien wat er mogelijk is. Natuurlijk is het altijd mogelijk om te kiezen voor een model die hier tussenin valt. Genoeg keuze voor ieder budget, waar je ook naar op zoek bent. Hieronder wordt ten eerste dieper ingegaan op het basismodel in het assortiment, de Motorola MBP – 8. Vervolgens wordt het duurste model in meer detail besproken: de Motorola MBP-944 CONNECT HALO + Dual Mode 4.3”.

Basismodel: Motorola MBP-8

De Motorola MBP-8 is een typisch basismodel en een van de goedkoopste babyfoons. Qua functies moet je niet te veel verwachten van deze babyfoon. Het voert de minimale functies die je verwacht van een babyfoon uit, maar ook niet meer dan dat. Maar als je niet meer nodig hebt, is dit niet per se een probleem. Omdat deze babyfoon netstroom als voeding gebruikt, heb je geen omkijken naar accu’s of batterijen. Geluid hoor je niet alleen, maar wordt tevens weergegeven middels de knipperende LED lampen. De microfoon is zeer gevoelig, zodat je niets mist.

Afwerking en mogelijkheden

Aan het design van de Motorola MBP-8 kun je in één oogopslag zien dat er geen camera aanwezig is. Deze babyfoon laat je louter geluid horen. Logisch, want voor een babyfoon met camera moet je al snel rond de 100 euro neerleggen. Dat is prijzig. Wat opvalt zijn de LED lampjes. Deze lichten op wanneer er geluid te horen valt bij de babyunit. Handig, want door het gebrek aan een display zijn er geen andere visuele indicatoren aanwezig. Naast de babyunit valt tevens op dat ook de ouderunit gebruikt maakt van netstroom als voeding. Deze dient dus ook aangesloten te worden op het stopcontact, wat de unit minder mobiel maakt.

Bediening en gebruik

Wanneer beide units aangesloten zijn, kun je gebruik maken van een babyfoon met een maximaal bereik van 300 meter buitenshuis en 50 meter binnen je woning. De microfoon is uiterst gevoelig, en daarnaast maakt deze babyfoon gebruik van DECT technologie. Hierdoor mis je geen enkel geluid en ben je er zeker van dat deze babyfoon geen last zal hebben van storingen. Door de weinige doch duidelijke functies is het gebruiksgemak hoog. Je zult geen handleiding nodig hebben om te zien hoe dit apparaat werkt. Let op: er is geen terugspreekfunctie en ook geen slaapliedfunctie. Om je kind gerust te stellen, zul je dus zelf naar de slaapkamer moeten gaan.

Belangrijkste kenmerken van de Motorola MBP-8

  • Communicatietechniek: DECT
  • Bereik binnen het huis: 50 meter
  • Bereik buiten het huis: 300 meter
  • Camera: niet aanwezig
  • Stroomvoorziening: netstroom

Topklasse variant: Motorola MBP-944 CONNECT HALO + Dual Mode 4.3”

De Motorola MBP-8 is dus een zeer gelimiteerde variant. Het doet zijn ding, maar ook niet meer dan dat. Hetzelfde kan niet gezegd worden van de Motorola MBP-944 CONNECT HALO babyfoon. Deze babyfoon inclusief camera maakt gebruik van Wi-Fi, zodat je de camera kunt gebruiken waar en wanneer jij dat wilt. Het scherm is groot en scherp, waardoor je niets mist. Daarnaast kun je deze babyfoon updaten, bijvoorbeeld door nieuwe slaapliedjes te downloaden.

Afwerking en mogelijkheden

De camera valt op meerdere manieren te positioneren. Ten eerste kun je deze wegzetten waar je wilt. De camera is aan te sturen, zodat je altijd overal kunt kijken. Daarnaast is het mogelijk, dankzij de meegeleverde beugel, om de camera recht boven het babybedje te plaatsen. Zo kun je altijd zien wanneer je baby bijvoorbeeld moeite heeft om in slaap te vallen.

Bediening en gebruik

Zowel geluid als beeld kun je verkrijgen middels deze beeldbabyfoon van Motorola. Wanneer je baby onrustig is of niet in slaap kan vallen, zijn er twee manieren om je baby weer rustig te krijgen. Ten eerste is er een terugspreekfunctie, zodat je middels jouw eigen stem de baby kunt geruststellen. Daarnaast zijn er slaapliedjes en rustgevende geluiden van nature terug te vinden op deze babyfoon. Je kunt ook je eigen liedjes en geluidjes op dit apparaat plaatsen. Dit is één van de beste beeldbabyfoons van dit moment. Het stelt je op de beste manier in staat om je baby gerust te stellen en weer in slaap te krijgen.

Belangrijkste kenmerken van de Motorola MBP-944 CONNECT HALO + Dual Mode 4.3”

  • Communicatietechniek: digitaal
  • Bereik binnen het huis: 30 meter
  • Bereik buiten het huis: 200 meter
  • Camera: aanwezig
  • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Babyfoon Expert

Over Babyfoon Expert

Babyfoonvergelijker.nl is de specialist op het gebied van babyfoons. Zoek je een luxe babyfoon waarmee je de baby kunt horen en zien, of een basis babyfoon waarmee je de baby kunt horen? Via ons kun je de beste babyfoon kopen die bij jouw wensen past!