Motorola MBP-140 DECT babyfoon

Babyfoon Expert

Motorola MBP-140 DECT babyfoon

De Motorola MBP-140 babyfoon is ideaal voor akoestische bewaking van je kind tot een bereik van 300 meter. Koop je deze set dan krijg je een baby-unit en een ouder-unit. De babyunit met geïntegreerd nachtlampje kan in elk stopcontact worden gestoken en is direct klaar voor gebruik. De draagbare ouderunit heeft een praktische riemclip en kan eenvoudig worden opgeladen op het meegeleverde laadstation. Zo kun je je vrij door het huis bewegen en je baby nog steeds horen en antwoorden dankzij Two-Way Audio.

Motorola MBP-140 Audio Babyfoon – Voor een betrouwbare controle van je kind in huis

Motorola MBP-140 DECT babyfoonDe ingebouwde microfoon in deze audiobabyfoon van Motorola is zeer geluidsgevoelig en zorgt ervoor dat je altijd merkt wanneer je kind wakker wordt of opvallende geluiden maakt. Bovendien bevinden zich een volumeregelaar en een visuele volume-indicator op het hoofdtoestel. De DECT-radio-standaard maakt storingsvrije en vaste communicatie tussen de twee apparaten mogelijk. Terwijl je baby slaapt, staat de babyfoon in de standby-modus. Het wordt echter automatisch ingeschakeld zodra je baby merkt dat hij slaapt. Dit vermindert niet alleen het energieverbruik, maar voorkomt ook onnodige radiogolven. Bij het opladen van de batterij moet je ervoor zorgen dat zowel de ouder- als de babyunit worden uitgeschakeld. Omdat het ene apparaat altijd probeert verbinding te maken met het andere, kan dit leiden tot een trager laadproces.

DECT technologie

De Motorola MBP-140 babyfoon biedt met de DECT technologie een veilige en kwalitatief hoogwaardige communicatie tussen ouders en babyfoon. Dankzij de digitale transmissietechnologie heeft deze goedkope babyfoon een bijzonder goede transmissiekwaliteit en een zeer hoog bereik tot 300 meter. Dankzij een riemclip kan het ouderapparaat overal mee naartoe worden genomen en heb je je handen vrij. De netstekker is in de babyunit geïntegreerd, zodat de audio babyfoon direct aan een stopcontact kan worden bevestigd om ruimte te besparen.

Motorola MBP-140 DECT babyfoon in het kort

  • De zeer gevoelige microfoon van de MBP-140 met extra volumeregeling detecteert elk geluid en zorgt voor een perfecte geluidskwaliteit.
  • De draadloze baby-unit in het stekkerontwerp is direct na het inbrengen in het stopcontact klaar voor gebruik. De ouderunit is draagbaar en heeft een riemclip.
  • Draadloze communicatie tussen ouder en baby dankzij de DECT communicatietechnologie.
  • Storingsvrije overdracht van audiosignalen voor een bereik tot 300 m.
  • Dankzij de signaaloverdracht in beide richtingen beschikt de babyfoon over een intercomfunctie die tweeweg communicatie tussen baby en ouders mogelijk maakt.
  • Om langzaam opladen te voorkomen, moeten zowel de ouder- als de babyunit tijdens het opladen worden uitgeschakeld.