Motorola MBP-162 CONNECT WiFi audiobabyfoon

Babyfoon Expert

Motorola MBP-162 CONNECT wifi audiobabyfoon

De Motorola MBP-162 Connect WiFi audiobabyfoon is misschien wel ’s werelds eerste eenvoudig te gebruiken app-gestuurde WLAN-baby telefoon. Met deze babyfoon kun je ervoor zorgen dat je kind rustig slaapt. Dankzij de tweerichtingscommunicatie en de geïntegreerde slaapliedjes kun je je kind helpen om zonder grote onderbrekingen weer in slaap te vallen. Met de mogelijkheid om het apparaat op een stopcontact aan te sluiten, kun je het overal in huis gebruiken, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de levensduur van de batterij. Met de WLAN-functie kun je van je smartphone een ouderunit met een onbeperkt bereik maken, waardoor het toestel de perfecte draagbare babyfoon is. Een ander belangrijk kenmerk is het nachtlampje, waardoor je baby zich veilig voelt als hij of zij in slaap valt. Dit model audio babyfoon laat je elk geluid horen. Een van de beste babyfoons met app.

Werkt met de veilige hubble voor Smart Nursery App

De MBP-162 Connect audiobabyfoon werkt met de “Hubble for Motorola Monitors” app op je iOS of Android smartphone of tablet. Gewoon de app downloaden, het toestel uitpakken en aansluiten, volg de in-app instructies en je kunt aan de slag. De Motorola MBP-162 Connect is afhankelijk van een verbinding via je mobiele telefoon, dus er is geen eigen ontvanger. De zender ziet er meer uit als een nachtlampje voor het stopcontact dan als een babyfoon. Dit is voornamelijk te wijten aan de in het apparaat ingebouwde voedingseenheid. Je kunt hem dus alleen in het stopcontact van je keuze steken en een nauwkeurigere plaatsing in de buurt van het bed is niet mogelijk. Zolang de ontvangst goed is is dit geen probleem.

Motorola MBP-162 Connect zenderMotorola MBP-162 CONNECT WiFi audiobabyfoon

Deze audiobabyfoon van Motorola bestaat alleen uit de babyunit. De voorkant van de zender is duidelijk herkenbaar en bedienbaar. Er zijn twee knoppen voor luider en stiller, evenals een ronde knop, waarmee je het nachtlampje en het WLAN activeert. Ook is er een kleine LED op de voorkant. De Motorola MB-P162 Connect audio babyfoon heeft een voeding. Er is geen batterij en geen andere energiebron. Je kunt het in het stopcontact steken. Het toestel is netjes afgewerkt, er zijn geen onaangename randen of gaten. De plaatsing van de knoppen kon daarentegen iets beter. De twee volumeknoppen zitten te dicht bij elkaar, zodat grotere vingers elkaar raken. Bovendien moet je veel kracht gebruiken om ze in te duwen. Je kunt er gemakkelijk afglijden en per ongeluk op de verkeerde knop drukken. De intercomfunctie wordt gebruikt om met je kind te praten. Als hij/zij reageert op je stem, is het een aangename manier om tot rust te komen zonder naar de slaapkamer te hoeven lopen.

Bediening middels een app

De handleiding toont twee QR-codes waarmee je de app voor de Motorola MB-P162 Connect wifi babyfoon naar je mobiele telefoon kunt downloaden. Er is één versie voor Apple en één voor Android. De scan werkt prima met een QR code lezer, als alternatief kun je ook zoeken naar de naam “Hubble Smart Nursery” in de betreffende App Store.

Motorola MBP-162 CONNECT specificaties

  • De zeer gevoelige microfoon van de MBP-162 Connect met extra volumeregeling detecteert elk geluid en zorgt voor een perfecte geluidskwaliteit.
  • De babyfoon heeft een geïntegreerd nachtlampje, waardoor extra verlichting overbodig is.
  • Dankzij de signaaloverdracht in beide richtingen beschikt de babyfoon over een intercomfunctie die onderlinge communicatie tussen baby en ouders mogelijk maakt.
  • Eenvoudige installatie. Download gewoon de Hubble App op je smartphone of tablet en sluit de camera aan. Volg de instructies in de applicatie en ga aan de slag.
  • Eenvoudige bediening. De goedkope babyfoon in stekkeruitvoering wordt geleverd in een verpakking met instructies en is direct klaar voor gebruik nadat hij in het stopcontact is gestoken.