Motorola MBP-55 babyfoon met camera

Babyfoon Expert

Motorola MBP-55 babyfoon met camera

Het bedrijf Motorola is niet alleen een bekende fabrikant van smartphones, maar over het algemeen een expert in draadloze technologieën. En zo is het misschien minder verrassend dat de Amerikanen ook tot de industrieleiders in de babyfoonsector behoren. In feite zijn de babymonitoren van het bedrijf veel populairder dan mobiele telefoons, waar Motorola een van de toonaangevende fabrikanten is. Daar is een reden voor: de portefeuille van is gediversifieerd en modern. De Motorola MBP-55 is een digitale videobabyfoon. Dankzij de digitale technologie biedt het een veilige en hoogwaardige communicatie tussen de ouder- en babyunit.

Motorola MBP-55 digitale babyfoon met een focus op beeldtransmissie

  • De Motorola MBP-55 draagbare babyunit met geïntegreerde batterij wordt geleverd met een op afstand bedienbare camera. Je kunt het bedienen vanaf de bovenliggende unit en het toestel pannen, kantelen of inzoomen. De zeer gevoelige microfoon detecteert elk geluid uit de kinderkamer. De babyunit kan naar wens ook rustgevende slaapliedjes spelen.
  • De draagbare ouderunit heeft een 5,0”” kleurendisplay. Hiermee kun je de camera bedienen, de kamertemperatuur in de gaten houden en zelfs met je baby praten dankzij de 2-weg communicatie. Met infrarood nachtzicht biedt het display zelfs in het donker uitstekende beelden. De visuele volume-indicator geeft visuele informatie wanneer het in de babykamer luider wordt.
  • Met Star Grip innovatieve montagekit kun je de camera van de Motorola MBP-55 beeldbabyfon veilig op verschillende oppervlakken binnen en buiten monteren. De babyunit wordt op de Star Grip geschroefd. Dan kan de Star Grip eenvoudig worden opgezet. De poten zijn ook flexibel, zodat je het bijvoorbeeld om palen of balken kunt wikkelen.

Veel comfortkenmerken behoren hier tot de norm

Motorola MBP-55 babyfoon met cameraMotorola beperkt zich niet tot eenvoudige babyfoons, maar speelt een belangrijke rol in de trend naar video-babymonitoren. Naast een of twee andere grote fabrikanten zoals Philips, herkende Motorola dit al vroeg en presenteerde het verrassend nuttige apparaten. Twee derde van het portfolio biedt nu beeldoverdracht, vaak met nachtzicht of zelfs zoombare beelden. Andere belangrijke comfortfuncties zoals een geïntegreerd nachtlampje, een geluidsniveau-indicator of temperatuurmeting zijn ook standaard functies die vaak worden geïnstalleerd.

Motorola richt zich op DECT-modellen met Eco-modus

Als pionier op het gebied van draadloze technologieën weet Motorola de weg te vinden met zeer hoogwaardige draadloze verbindingen. De babymonitoren van de fabrikant moeten daarom bijzonder stabiele en duidelijke verbindingen mogelijk maken en een goed bereik hebben. Dit is ook te wijten aan het feit dat de digitale radiotechnologie, die ook in draadloze telefoons wordt gebruikt, overal wordt gebruikt. Om ervoor te zorgen dat deze DECT-technologie met zijn continue straling geen schadelijke gevolgen heeft voor het kind, wordt overal (dus ook bij de Motorola MBP-55 videobabyfoon) een Eco-modus gebruikt, waarbij de radioverbinding slechts voor korte tijd tot stand wordt gebracht wanneer er echt iets moet worden uitgezonden.

Batterijen zijn niet de kracht van Motorola

Er zijn echter ook zwakke punten in Motorola MBP-55 babyfoon met camera en die mogen niet worden verborgen. Gebruikers klagen over zwakke batterijen en lange oplaadtijden, vooral als het gaat om eenvoudige modellen. Bovendien lijkt het hoofdkwartier van Motorola gebruikers steeds weer te verwijzen naar de Engelse onderafdeling als het gaat om het kopen van meer batterijen. Dus als je de Motorola videobabyfoon voor meer dan één kind wilt gebruiken en hem voor langere tijd in gebruik wilt hebben, zul je enige moeite moeten investeren in het vervangen van de batterij.

Motorola MBP-55 babyfoon met camera

  • Bereik: tot 300 m buitenshuis
  • Werkende tijd: Babyeenheid tot 3 h (batterijverrichting), oudereenheid tot 5 h (batterijverrichting)
  • Technologie: draadloos, 2,4 GHz FHSS, gecodeerd transmissiesignaal, 2,4 GHz FHSS, gecodeerd
  • Functies en eigenschappen: Eco-modus, infrarood nachtzicht, volumeregeling, visuele volume-indicator, kamertemperatuurbewaking, 2-weg communicatie, 2-weg communicatie, op afstand bestuurde camera (pan, tilt, zoom), 5 slaapliedjes, kleurendisplay met 5,0”’, zeer gevoelige microfoon
  • Leveringsomvang: 1 babyunit, 1 ouderunit, 2 adapters, korte instructies, sterrengrip