Motorola MBP-667 Connect wifi babyfoon met camera

Babyfoon Expert

Motorola MBP-667 Connect beeldbabyfoon

Je kind overal ter wereld zien slapen? Met de Motorola MBP-667 Connect babyfoon is dit mogelijk. Dit toestel van Motorola is een 2.8 ” Wi-Fi babyfoon met camera waarmee je een oogje in het zeil kunt houden op je compatibele smartphone, tablet of computer. De Hubble App geeft je geluids-, bewegings- en temperatuurwaarschuwingen op je compatibele observatieapparaat, zodat je op de hoogte blijft van wat er gebeurt. Daarnaast zorgt de externe zoomcamera ervoor dat je altijd een perfect zicht hebt op je kind. En dankzij de kristalheldere tweeweg-communicatie kun je onderweg met je kind communiceren. Met Motorola’s MBP-667 Connect kun je altijd een oogje in het zeil houden.

Motorola MBP-667 Connect wifi babyfoon

Motorola MBP-667 Connect wifi babyfoon met cameraDe babyunit scoort met zijn zoomfunctie, zodat je direct kunt zien wat er aan de hand is. Dankzij kristalheldere communicatie kun je met je kind praten en hem tot rust brengen tot je in de kinderenkamer bent. Met het ouderapparaat (2,8″ scherm) en je mobiele telefoon, tablet of PC kun je onder andere de temperatuur in de kinderkamer in de gaten houden. Je kunt ook een van de vijf voor geïnstalleerde slaapliedjes via de babyunit afspelen. Met een prijs van bijna 160 euro is de Motorola MBP-667 Connect zeker niet een van de goedkoopste videobabyfoons op de markt. Toch is de prijs in onze ogen redelijk. Niet in de laatste plaats vanwege de vele functies en de betrouwbare en eenvoudige bediening.

Functies van de Motorola MBP667 Connect babyfoon

Bij de Motorola MBP-667 babyfoon zijn we vooral onder de indruk van de functies. Het is een videobabyfoon met Wlan-functie. Dit betekent dat het apparaat wordt geleverd met een ontvanger waarmee je de instellingen kunt wijzigen en de actie in de kinderkamer kunt bekijken. Alles wordt aangegeven op het 2,8 inch display. Het display is wat klein, maar je kunt alles goed lezen. Een iets groter display zou in onze ogen wel beter zijn geweest.

Met de Eco-Mode technologie ingeschakeld vermindert het stroomverbruik van de babyfoon. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van de moderne 2,4 GHz FHSS-technologie. De Eco-modus schakelt de audio/videotransmissie uit zolang de baby rustig aan het slapen is. Beide units (baby unit en ouder unit) worden alleen met elkaar in verbinding gebracht als de baby een geluid maakt. Bovendien komt er in de Eco-modus bijna geen straling vrij, wat een belangrijk punt is bij babymonitoren.

Muziek functie

Er staan 5 nummers op de Motorola babymonitor, een weergave via de afspeellijst van de smartphone is helaas niet mogelijk. De kwaliteit van de luidspreker, die in de camera is ingebouwd, is goed. Niet perfect, maar volledig voldoende. Als het volume luid is, maakt de luidspreker een beetje lawaai, maar als je gaat slapen, zet je de muziek meestal uit.

Communicatie & kamertemperatuurbewaking

Een ander kenmerk is de bewaking van de kamertemperatuur. Een temperatuursensor is tegelijkertijd in de camera geïntegreerd, zodat je altijd direct kunt zien hoeveel graden het in de kamer is. Een zeer nuttige functie die we niet meer willen missen. Andere functies omvatten een intercomfunctie. Met een druk op de knop kun je met het kind praten en hem kalmeren als hij onrustig is. De kwaliteit van de luidspreker, die ook in de camera is ingebouwd, is goed. Alles is gemakkelijk te begrijpen, maar niet in perfecte kwaliteit.

Wireless Lan (WiFi)

De Motorola MBP-667 babyfoon is ook uitgerust met Wlan. Je kunt de smartphone dus ook als display gebruiken. Alles wat je nodig hebt is de Hubble App. Alle instellingen kunnen worden uitgevoerd via de app, zoals bij de ontvanger van de babyfoon. In onze test was het gebruik van de app een van de hoogtepunten en een plezier om te gebruiken.

Motorola Babyfoon App

Als er iets in de kamer beweegt of het kind begint te huilen, ontvang je een melding op de smartphone. Je kunt de app ook zo instellen dat hij een foto maakt wanneer iemand de kamer binnenkomt. De foto wordt dan onmiddellijk naar je telefoon gestuurd. De Wlan-aansluiting geeft je met deze goede babyfoon met app overal ter wereld toegang tot je babyfoon. Vooral voor ouders die veel op zakenreis zijn, kan deze functie zeer nuttig zijn.

Motorola MBP667 Connect Wifi Babyfoon met camera

  • Bereik: 300 meter
  • Bedrijfsmodus: Babyunit met netadapter, ouderunit met batterijen en netadapter
  • Wi-Fi-connectiviteit en draadloze technologie: 2,4 GHz FHSS
  • Geluids-, bewegings- en temperatuurbewaking en waarschuwingen
  • Infrarood nachtzicht
  • Zoomen mogelijk met camera
  • Werkt met Hubble App