Motorola MBP-845 CONNECT Wifi babyfoon met camera

Babyfoon Expert

Motorola MBP-845 CONNECT Wifi babyfoon met camera

De Motorola MBP-845 Connect is een 5,0-inch Wi-Fi baby beveiligingscamera waarmee je op elk moment van de dag een oogje in het zeil kunt houden. Dit kan op de ouder-unit zelf of op een compatibele smartphone, tablet of computer. De Hubble App geeft je geluids-, bewegings- en temperatuurwaarschuwingen op het scherm, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er gebeurt. De camera’s remote zoom functie zorgt ervoor dat je altijd een perfect zicht hebt op je kind. Dankzij kristalheldere communicatie in twee richtingen kun je onderweg met je kind communiceren. Met deze wifi babyfoon van Motorola kun je je kind altijd en overal in zijn of haar slaap zien dromen.

Motorola MBP-845 CONNECT Wifi babyfoon met camera

De Motorola MBP-845 Connect is uitgerust met een 5,0-inch LCD-kleurendisplay op de ouder-unit. Met behulp van de camera (baby-unit) kan de beeldbabyfoon live beelden naar een andere kamer verzenden. Zo heb je de baby altijd in het zicht.

 • Maximale connectiviteit: Dicht bij de baby zijn is eenvoudig, omdat de camera kan worden aangesloten op de ouderunit en ook via Wlan op de smartphone of tablet.
 • De MBP-845 Connect bewaakt de baby ook ’s nachts en bij beperkte lichtomstandigheden met behulp van infrarood nachtzicht in hoge beeldkwaliteit.
 • Blijf altijd in contact met de baby via de microfoon en 2-weg communicatie.
 • De temperatuursensor meet de ruimtetemperatuur en geeft deze op het observatieapparaat weer. Een geschikt kamerklimaat zorgt voor een goede nachtrust.
 • Digitale 2,4 GHz FHSS-technologie maakt van de babyfoon een veilig en probleemloos observatie-instrument door versleutelde signaaloverdracht.

InbegrepenMotorola MBP-845 CONNECT Wifi babyfoon met camera

 • Baby-unit
 • Ouder-unit
 • Oplaadbare accu (de accu zit in het product)
 • Twee adapters
 • Korte handleiding
 • 5,0 inch kleurendisplay

Bewaking van de kamertemperatuur

De wifi babyfoon heeft een temperatuursensor waarmee je de kamertemperatuur in de kinderkamer kunt controleren. Een alarm kan worden ingesteld om je te waarschuwen als de temperatuur in de babykamer afwijkt van de ingestelde waarden.

Tweerichtingscommunicatie

Dankzij de tweerichtingscommunicatie en de zeer gevoelige microfoon hoor je niet alleen baby, maar je baby hoort jou ook. Zo kun je je baby kalmeren met je vertrouwde stem, zonder dat je de kamer in hoeft te gaan.

Gemakkelijk te installeren

De Motorola MBP-845 babyfoon werkt met de “Hubble for Motorola Monitors” app op je iOS of Android smartphone of tablet. Gewoon de app downloaden, installeren, de camera aansluiten, de instructies in de app volgen en aan de slag gaan.

Meldingen op je apparaat

Ontvang een melding wanneer beweging of geluid wordt gedetecteerd. In geval van beweging of geluid wordt een opname geactiveerd. Met de ingebouwde thermometer kun je de kamertemperatuur in de gaten houden of waarschuwingen krijgen wanneer de temperatuur te warm of te koud is. Met de App kun je handmatig foto’s en video’s opnemen op je smartphone of tablet om deze later te bekijken. Voor bewegings-getriggerde opnames is echter een betaald abonnement vereist. De App video-opname en snapshots zijn gratis en vereisen een smartphone of tablet met geheugenfunctie. Houd er rekening mee dat deze functie verschilt van de bewegingsgestuurde opnamefunctie waarvoor een betaald abonnement vereist is.