Motorola MBP-853 CONNECT WiFi babyfoon met camera

Babyfoon Expert

Motorola MBP-853 CONNECT WiFi beeldbabyfoon

Als een zuivere geluidsoverdracht niet voldoende is om je kinderen te controleren, kun je ook een camera in de kinderkamer zetten. Maat wat is er nu leuker dan een goede babyfoon waar een camerafunctie reeds voorhanden is? De Motorola MBP-853 Connect videobabyfoon kan op vele manieren worden gebruikt. Het toestel wordt geleverd met een eigen ouderunit met een schermdiagonaal van 3,5 inch – of 8,9 centimeter – die ook als afstandsbediening functioneert. Bovendien kunnen beelden en geluiden via het internet naar je eigen mobiele telefoon of tablet worden gestreamd dankzij de Hubble Cloud Service. Wil je meer weten over deze wifi-babyfoon en of deze iets voor jou is? Lees dan snel verder.

Sterke en zwakke punten

Motorola MBP-853 CONNECT WiFi babyfoon met cameraDe beeldkwaliteit van het LC-kleurendisplay is overtuigend als de camera is geactiveerd. Dit geldt voor zowel overdag als ’s nachts. Zijn de kinderen niet goed zichtbaar op de camera? Pas eenvoudig de horizontale en verticale hellingshoek aan via de ouderunit. Wil je je kindje iets beter bekijken? Dan zoom je eenvoudig in en heb je een prachtig beeld van je baby. De geluidskwaliteit van de geluidsoverdracht, die goed is te noemen, pas je gemakkelijk in volume aan om het achtergrondgeluid te verminderen. Hierin functioneert de Motorola MBP-853 CONNECT dus goed.

Wanneer je de Eco-modus activeert is het niet mogelijk om je baby continue te monitoren. Eco-modus houdt in dat er geen continue beeldtransmissie is en de data overdracht (straling) stopt. Anderzijds worden het bereik, dat is gespecificeerd als 300 meter in het open veld, door gebruikers over het algemeen als positief beoordeeld. Een overdracht van beeld en geluid is ook mogelijk via de Hubble-app naar mobiele apparaten zoals mobiele telefoons of tablets.

Conclusie Motorola MBP-853 CONNECT

Voor bijna 227 Euro krijg je met de Motorola babyfoon een allround zorgeloos pakket. Ouderunit en camera alleen al worden meestal als goed tot zeer goed beoordeeld. Toch lijkt de investering verrassend hoog als je kijkt naar concurrerende luxe en goedkope beeldbabyfoons die beeldoverdracht bieden. Ben je dus op zoek naar een goede wifi babyfoon met camera, dan loont het vergelijken van babyfoons altijd.

Motorola MBP-853 CONNECT babyfoon met camera en Wifi

  • Digitale babyfoon (2,4 Ghz FHSS) met 3,5″ (8,9cm) LC-kleurendisplay in de ouderunit
  • Eco-modus
  • Tot 300 meter bereik, bereik waarschuwingstoon voor buiten bereik
  • De camera kan worden gedraaid, gekanteld en ingezoomd via de ouderunit, nachtzichtfunctie.
  • Bewaking van de ruimtetemperatuur
  • WiFi 802.11 B/G/N-connectiviteit
  • HD (720p) videostreaming in HD (720p)
  • Veilige gegevensversleuteling