Motorola MBP-88 CONNECT wifi babyfoon met camera

Babyfoon Expert

Motorola MBP-88 CONNECT wifi babyfoon met camera

De Motorola MBP-88 Connect bafyfoon met WiFi en camera kan overal worden geplaatst. Tevens is het toestel eenvoud onderweg te gebruiken dankzij de geïntegreerde batterij. De camera kan nauwkeurig worden scherp gesteld vanaf een smartphone of tablet en rapporteert wanneer er activiteit is in het babybedje.

Volledige bewegingscontrole en flexibele positionering

Motorola MBP-88 CONNECT wifi babyfoon met cameraDeze babymonitor van Motorola wordt via de juiste app verbonden met de smartphone of tablet en kan ook op afstand in de juiste positie worden gebracht. Het toestel heeft een kantel- en zoomfunctie. De camera kan met de meegeleverde bevestigingsset worden bevestigd aan het baby bed, kinderwagen of hoofdsteun van de auto. Een geïntegreerde accu zorgt onderweg voor de nodige bedrijfsspanning. Als de batterij leeg is, moet het apparaat met de camera worden aangesloten op de stroomvoorziening. Met een resolutie van 720p voldoet de camera aan de HD-standaard. Naast de permanente beeldoverdracht overdag en ’s nachts kan de camera ook een melding van ruis en beweging verzenden. Daarnaast bewaak je ook eenvoudig de omgevingstemperatuur in de kinderkamer.. Communicatie met de baby is mogelijk via een intercomsysteem (ook wel terugspreek-functie genoemd).

Bewakingstechnologie onder normale omstandigheden

De Motorola MBP-88 Connect beeldbabyfoon met WiFi is een van de beste babyfoons met app bediening die ook nog eens betaalbaar is. Het toestel heeft alles wat je nodig hebt om je kinderen op afstand te monitoren. De batterijwerking is aantrekkelijk voor ouders die onderweg op de hoogte willen zijn van de laatste ontwikkelingen. Deze camera is momenteel verkrijgbaar voor een redelijke prijs van 180 euro. En of je nu op een smartphone, tablet of computer zit, de Motorola MBP 88 Connect Wi-Fi Baby Monitoring Camera en Hubble App houden je baby perfect in beeld. Als alternatief kun je de camera ook gebruiken met een Motorola babyfoon (apart verkrijgbaar).

Overal bereik met de Motorola MBO-88 Connect videobabyfoon met WiFi

Met de MBP-88 Connect WiFi babyfoon kun je je baby overal ter wereld in de gaten houden. Maak van je smartphone of tablet een complete baby videomonitorcamera met deze HD Wi-Fi Baby Monitor. Het enige wat je nodig hebt is de Hubble-app, die je kunt downloaden in de App Store of Google Play Store. De veilige cloudservice Hubble zorgt voor een veilige verbinding en biedt gratis streaming. Met de Hubble-app kun je zelfs tot vier camera’s tegelijk aansluiten en deze gebruiken als je thuisbewakingsmonitor. Als alternatief kun je deze ook gebruiken met een Motorola MBP-845 Connect of MBP-855 Connect (apart verkrijgbaar).

De draagbare camera met geïntegreerde batterij is vervolgens op afstand bedienbaar. Je kunt het bedienen vanaf je telefoon, tablet of PC om kantelen of in te zoomen. De zeer gevoelige microfoon pikt elk geluid uit de kinderkamer op. Real-time bewegings-, geluids- en temperatuuralarmen zorgen voor veiligheid, waar je ook bent. De babyunit kan naar wens ook slaapliedjes of natuurgeluiden spelen. Om je baby te kalmeren, kun je met hem praten via tweerichtingscommunicatie. En met de star grip kun je de camera zowel binnen als buiten veilig op verschillende oppervlakken monteren.

Motorola MBP-88 CONNECT WiFi babyfoon met camera

  • Bereik: onbeperkt (Wi-Fi bewaking op afstand)
  • Werkingstijd: tot 3 uur
  • Technologie: draadloze (2,4 GHz FHSS, lokale bewaking), Wi-Fi-connectiviteit (bewaking op afstand)
  • Functies en apparatuur: Eco-modus, infrarood nachtzicht, ruis-, bewegings- en temperatuurbewaking, 2-weg communicatie, camera met afstandsbediening (zoom), 5 slaapliedjes/aardgeluiden, handmatige video-opname en snapshot
  • Pakket: Babyfooncamera, 1 voedingsadapter (micro-USB), korte handleiding, stergreep