Motorola MBP-944 CONNECT HALO babyfoon

Babyfoon Expert

Motorola MBP-944 CONNECT HALO babyfoon met camera

De Motorola MBP-944 CONNECT HALO babyfoon met camera is je beste vriend als het gaat om eenvoudige en probleemloze monitoring van je kind. Deze beeldbabyfoon zit absoluut vol met functies die je leven makkelijker maken. Het toestel heeft een uniek ontwerp met een enorme flexibiliteit. Op deze manier blijf je tijdens je gebruikelijke dagelijkse routine altijd veilig verbonden met je kleintje. De camera heeft een uniek en innovatief halo-ontwerp dat over het bedje van je kleintje hangt. Het apparaat kan gemakkelijk kan worden bevestigd en is perfect voor wiegen waar er weinig ruimte is. Het unieke ontwerp met het geïntegreerde nachtlampje en de projector zorgt voor een fantastische nachtelijke prestatie direct boven het hoofd die je kleintje kalmeert en geruststelt.

Over de Motorola MBP-944 CONNECT HALO babyfoon

De Motorola MBP-944 babyfoon beschikt over een 4,3″ kleurendisplay waarop je in 1080p full HD je baby en kinderkamer kunt monitoren. De camera van deze beeld babyfoon is afneembaar van de halo en is voorzien van een handmatige cover. Deze camera heeft een geïntegreerd nachtlampje zodat je dag en nacht dezelfde kwaliteit beeldkwaliteit behoudt. Ongeacht de lichtomstandigheden in het vertrek. De 2-weg talkback functionaliteit is inbegrepen en kan op afstand worden gebruikt. Door middel van de intercomfunctie op de beeldbabyfoon ben je in staat je kleintje op elk moment te kalmeren.

Bediening via Hubble app

Bewegingsdetectie met waarschuwingen stel je eenvoudig in via de gratis Hubble app. Daarnaast kun je de app ook gebruiken om slaapanalyses bij te houden. Om de camerafunctie van deze Motorola babyfoon te gebruiken, is het de bedoeling dat je deze installeert. De installatieprocedure is erg eenvoudig. Wil je de kabels een beetje netjes wegwerken? Dan kun je ervoor kiezen om de bedrading aan de buitenzijde van de wieg door een buisje te laten lopen. De camera bevestig je vervolgens aan de bovenzijde van de wieg. Op deze manier kun je in HD resolutie te kindje bekijken terwijl deze slaapt.

Geruststellen van je baby

Motorola MBP-944 CONNECT HALO babyfoon met cameraEen afneembare en draagbare camera geeft je de mogelijkheid om je baby in de gaten te houden vanuit het bedje of op een plat oppervlak zoals een ladeblok of een tafel in de woonkamer. Met de kleur veranderende sfeerverlichting kies je uit 7 individuele kleuropties. Daarbij heb je de keuze uit 3 helderheidsniveaus om het beste te passen bij het comfortniveau van je kleintjes. De ingebouwde lichtshow projecteert vervolgens dromerige beelden van de ruimte. Een scala aan maan, sterren, raketten, planeten, ruimtewolken en vallende sterren heeft tot doel je kleintje te kalmeren en tegelijkertijd hun verbeelding de ruimte in te laten stromen. Een verzameling van polyfone melodieën, waaronder tal van slaapliedjes en verhaaltjes houden je kleintje bezig en kalm tijdens het slapengaan.

Extra functionaliteiten van de Motorola MBP-944

Het toestel beschikt over een ingebouwde temperatuurbewaking. Deze functionaliteit geeft live feedback aan de ouderunit of smartphone. Op deze manier ben je in staat de perfecte slaapomgeving te creëren. De Motorola MBP-944 CONNECT HALO babyfoon met camera wordt geleverd met verschillende slaapliederen. Je hebt de keuze uit o.a. Twinkle Twinkle Little Star, Rockabye-Baby en Hush Little Baby. Behoefte aan een uitgebreider assortiment? Meer slaapliedjes, geluiden en audioboeken kunnen worden gedownload van de Hubble app.

Meer goede babyfoons met camera bekijken? Neem dan eens een kijkje bij ons artikel over de best verkochte beeldbabyfoons.