NUK 410 video babyfoon ECO Control

Babyfoon Expert

NUK 410 video babyfoon met camera

De slaaptijden van baby’s zijn welverdiende adempauzes in het dagelijks leven van de ouders. De nieuwe digitale babyfoon met camera en lichtshow van NUK 410 Eco Control babyfoon met camera helpt je om deze kostbare tijd echt zorgeloos te gebruiken. Het speciale kenmerk van de nieuwe NUK Eco Control+ is de op afstand bediende camera voor draaien, kantelen en 3x zoomen. Deze biedt een zorgeloze en betrouwbare bewaking van je kind. Het extra grote 3,5-inch touchscherm van de ouderunit maakt daarnaast het apparaat gemakkelijker te gebruiken dan ooit tevoren.

Daarnaast kan het beeldgedeelte variabel worden vergroot zodat alles in het zicht blijft. Dankzij de automatische nachtzichtfunctie past de camera zich aan de helderheid van de ruimte aan en maakt zo ook in het donker een absoluut betrouwbare observatie mogelijk. Als de baby onrustig slaapt, kan hij gemakkelijk van een afstand worden gekalmeerd door de intercomfunctie of een zee van sterrenlichtjes. Tegelijkertijd biedt het storingsvrije HD-geluid van de babyfoon een briljante geluidskwaliteit, zodat je geen ruis hoort.

NUK 410 babyfoon met camera: voor een optimale en eenvoudige controle van de slaap

NUK 410 video babyfoon ECO ControlSoms is het niet zo makkelijk om in slaap te vallen. In deze situaties kunnen kalmerende geluiden en zachte lichten de baby helpen en zachtjes vergezellen naar het slaapland. De nieuwe babyfoon van NUK helpt je baby in slaap te vallen met kalmerende geluiden en verschillende liedjes – zo worden de oogjes gegarandeerd snel moe. Of de kinderkamer wordt gewoonweg betoverd door een zee van lichten vol sterren. De projectieoptie van de babyfoon laat een sterrenhemel door het licht op het plafond schijnen en zorgt zo voor een ontspannen sfeer en gemakkelijker in slaap vallen na een spannende dag. Het verstelbare nachtlampje van de babyunit zorgt ook voor een betere oriëntatie in het donker en geeft de kleine schat een zeker gevoel van veiligheid en zekerheid.

NUK Eco Control 410 video babyfoon

 • Beeldschermgrootte 3,5 inch
 • Bereik 300 m
 • Functies: Infrarood nachtzicht, nachtmuziek, sterrenhemel, kamertemperatuurweergave, zoemfunctie, tweespraakfunctie
 • 100% vrij van hoogfrequente straling in de Eco-modus. Bijzonder veilig dankzij de Full Eco Control: aansluit- en bereikregeling (100 m) met automatisch alarm.
 • Met afstand bedienbare camera voor pannen, kantelen en 3x zoomen met afstandsbediening.
 • Eenvoudige bediening via het extra grote 3,5 inch aanraakscherm van de ouderunit.
 • HD-geluid zonder interferentie, rustgevende geluiden, slaapliedjes, instelbaar nachtlampje en projectie van een sterrenhemel.
 • Verbeterde technologie (FHSS) – voor een veilige communicatie tussen de babyunit en de ouderunit – altijd één oog en één oor voor de baby, waar het ook is.

NUK digitale babyfoon voor nog meer veiligheid voor baby’s

Bij onze nieuwe generatie is veiligheid onze eerste prioriteit. De NUK Eco Control+ Video Max 410 babyfoon met camera biedt een veilige beeld- en geluidsoverdracht en het assortiment en de oplaadbare batterijen zorgen er ook voor dat het systeem veilig is. De baby wordt voortdurend in de gaten gehouden – zelfs wanneer hij slaapt en de Eco-modus is geactiveerd. Want terwijl de babyunit net als de baby slaapt, is het apparaat vrij van hoogfrequente straling. Een kort signaal wordt slechts eenmaal per minuut naar de video babyfoon gestuurd om te controleren of er nog steeds een verbinding is en of het apparaat niet buiten bereik is. Zo wordt de baby niet blootgesteld aan onnodige straling.

De temperatuur is ook een doorslaggevende factor voor een aangename en rustgevende slaap. De kamertemperatuurmonitor van de beeldbabyfoon geeft aan wanneer de baby het te koud of te warm heeft in de kinderkamer. Je hoeft je ook geen zorgen te maken over de geplande etenstijden, want de geïntegreerde timer herinnert je aan de normale maaltijden van je baby.

Inbegrepen in de levering van de NUK 410:

 1. Babyunit (voor de kinderkamer)
 2. Laadstation voor het basisstation
 3. Mobiele ouderunit
 4. 2 netadapters met USB-aansluiting
 5. Oplaadbare batterij
 6. Schroeven voor wandmontage