NUK 550VD babyfoon met camera

Babyfoon Expert

NUK 550VD babyfoon met camera

Je wilt de kostbare tijd gebruiken wanneer je kleine lieveling slaapt na een spannende dag vol nieuwe avonturen, maar er toch zeker van zijn dat je baby veilig en rustig slaapt? De NUK 550VD Eco Control babyfoon is uitgerust met een 2in1 functie. Zo kun je deze beeldbabyfoon gebruiken voor video/audio of gewoon voor audiobewaking. Met geïntegreerde Eco-Mode, die automatisch wordt geactiveerd tijdens rustperiodes, hou je de babykamer vrij van hoogfrequente straling wanneer hij of zij slaapt. De Full Eco Control-functie biedt extra veiligheid en betrouwbaarheid dankzij de automatische bereik- en aansluitingsregeling. Zo kun je er altijd zeker van zijn dat er een verbinding is met je kind. Voor een aangenaam slaapritueel ondersteunt deze goede beeldbabyfoon je ook met verschillende slaapliedjes, rustgevende natuurlijke geluiden en een zacht nachtlampje.

Voor betrouwbare slaapbewaking: NUK babyfoon met 2in1-functie

NUK 550VD babyfoon met camera FHSSWil je de tijd gebruiken die je kleine lieveling na een spannende dag vol nieuwe indrukken in het rijk van de dromen is gedoken en er toch zeker van zijn dat je baby rustig slaapt? Ook als je niet in de kamer bent, is een videobabyfoon een ongecompliceerde oplossing om op elk moment te weten of je baby goed en zacht slaapt. De premium babyfoon van NUK 550VD biedt veiligheid en betrouwbaarheid en geeft je als ouders een rustgevend gevoel.

De digitale babyfoon is uitgerust met de 2 in 1 functie. Je kunt de beeldbabyfoon gebruiken voor beeld- en geluidstransmissie of gewoon voor audiobewaking zonder beeld. Als je bijvoorbeeld op zoek bent naar een lange levensduur of als je baby oud genoeg is om zonder videobewaking te slapen, kun je de camera eenvoudigweg deactiveren. Het apparaat zendt dan alleen ’s nachts de geluiden uit en bespaart extra energie. Als je de babyfoon voor videobewaking gebruikt, geeft de zoomfunctie en de automatische nachtzichtfunctie je een perfect zicht, zelfs in het donker.

Digitale babyfoon met eco-modus: vrij van hoogfrequente straling

De NUK 550VD digitale babyfoon heeft een ingebouwde Eco-modus die de straling in de kinderkamer vermindert terwijl je baby slaapt. Wanneer de Eco-modus is geactiveerd, is de kinderkamer 100% vrij van hoogfrequente straling en wordt de baby niet blootgesteld aan onnodige elektrosmog. Bovendien controleert de volledige Eco Control-functie van de babyfoon de verbinding tussen de twee apparaten en informeert hij je betrouwbaar als de kleine dromer huilt of als de verbinding is onderbroken of het bereik is overschreden. Zo kun je de slaap van je kleintje rustig en met een zuiver geweten in de gaten houden.

Babyfoon met maximaal 4 camera’s tegelijk

Ben je de trotse ouders van meerdere kinderen en wil je ze allemaal met dezelfde aandacht verzorgen terwijl ze slapen? Om dit te doen, kun je drie extra camera’s (niet meegeleverd) toevoegen aan je digitale babyfoon naast de reeds meegeleverde camera. Met de optie “patrouillemodus” kun je eenvoudig van bed tot bed of van kamer tot kamer bijhouden wat er gebeurd zonder dat je het apparaat hoeft op te pakken. De patrouillemodus schakelt automatisch om de 10 seconden over van de ene camera naar de volgende.

Je kunt ook meerdere camera’s in een kamer instellen om de slaap van je favoriet vanuit verschillende perspectieven te volgen. Elke extra geplaatste baby-unit kan individueel worden ingesteld via de ouderunit. Dit betekent dat je voor elk kind de juiste instellingen kunt maken, zoals de juiste kamertemperatuur, slaapliedjes of een ingeschakeld nachtlampje. Met slechts één ouderunit van de digitale babyfoon kun je de optimale slaapcondities voor alle kinderen garanderen en hen te allen tijde in de gaten houden via videobewaking.

NUK 550VD babyfoon met camera eigenschappen

  • Full-Eco-Control: Aansluiting en bereikregeling, zelfs in Eco-Mode
  • Met actieve Eco-Mode straling verminderd door wanneer de baby slaapt
  • Digitale FHSS-technologie voor een duidelijk en veilig signaal
  • Tot 4 camera’s met patrouille modus
  • Bereik: tot 250m buitenshuis, tot 40m binnenshuis
  • Werktijd van de batterij tot 8 uur
  • Speelt slaapliedjes en natuurgeluiden af
  • Geïntegreerd nachtlampje
  • Iintercomfunctie
  • Voedingstimer