Philips Avent SCD501/00 babyfoon

Babyfoon Expert

Philips Avent SCD501/00 babyfoon zonder camera

Wij raden de Philips Avent SCD501/00 babyfoon zonder camera aan bij ouders die op zoek zijn naar een betaalbare babyfoon met een stevige basisuitrusting. De babyfoon stelt je in staat om alle geluiden van de baby te controleren en waarschuwt ook tijdig voor het einde van de levensduur van de batterij. Het is dan ook niet voor niets dat deze Philips Avent SCD501/00 momenteel een van de populairste modellen op de markt is.

Philips Avent SCD501/00 babyfoon in één oogopslag

Eigenlijk willen ouders geen enkel moment in het leven van hun baby missen, maar soms hebben ook huishoudelijke activiteiten, telefoontjes of broers en zussen aandacht nodig. Het is een goede zaak dat de Philips Avent SCD501/00 babyfoon een automatische meldingsfunctie heeft. Zelfs wanneer de babyfoon is uitgeschakeld, geven vijf lampjes op het apparaat het geluidsniveau betrouwbaar aan. Om onrustige baby’s of peuters een gevoel van veiligheid te geven, activeer je een zacht nachtlampje op de babyontvangst unit wanneer dat nodig is. Een intercomfunctie, die ouders kunnen gebruiken om rechtstreeks met hun kinderen te praten, is echter niet geïntegreerd.

Philips Avent SCD501/00 kenmerken

Philips Avent SCD501/00 babyfoonVooral in de eerste maanden en jaren willen alle ouders zo dicht mogelijk bij hun kinderen zijn en hun veiligheid en gezondheid beschermen. Phillips Avent’s jarenlange ervaring zorgt ervoor dat ouders met deze babymonitor genieten van de grootst mogelijke flexibiliteit zonder een belangrijk moment te missen. Zelfs als je in een andere kamer bent, wil je weten dat je kind veilig is. Dit wordt gegarandeerd door de DECT technologie in de SCD501/00 en garandeert een uitstekend geluid.

Vooral ’s nachts is het belangrijk dat je op de technologie kunt vertrouwen om zelf genoeg rust en ontspanning te krijgen. Je wilt weten of een baby veilig slaapt, niet huilt of hoest en goed is. Dankzij de DECT-technologie in deze babyfoon van Philips kun je de stem van je kind heel duidelijk horen en is een goede verbinding te allen tijde gegarandeerd. Bovendien zorgt een nachtlampje voor optimale lichtomstandigheden, zodat het kind rustig en gezond kan slapen. Dit maakt het voor ouders gemakkelijker om zich ontspannen te voelen en helpt hen om deze magische en unieke momenten te ervaren, die ze nooit meer zullen vergeten voor de rest van hun leven.

Altijd dicht bij het kind

De Philips Avent SCD501/00 babyfoon zonder camera is gebouwd met veiligheid en betrouwbaarheid in gedachten. Dankzij de nieuwste DECT-technologie is de babyfoon 100% beveiligd tegen afluisteren. Ook is het toestel storingsvrij en heeft bovendien een uitstekende kwaliteit, zodat de stem van het kind duidelijk en kan worden gehoord.

Met de Smart Eco Mode berekent de SCD501/00 automatisch het laagste en meest efficiënte gebruik van zendvermogen en energie. Dit is altijd afhankelijk van hoe ver de afstand tussen de kinder- en ouderunits van elkaar verwijderd is. In het huis kan deze Philips Avent babyfoon tot 50 meter worden ontvangen, buiten zelfs tot 300 meter. Een lampje geeft aan wanneer de verbinding met de babyunit tot stand is gebracht en er klinkt een waarschuwingssignaal als de batterij bijna leeg is of de ontvangstruimte leeg is.

Visueel het volume van de geluiden van het kind horen? Het licht in de ouderunit wordt actief zodra het kind geluiden maakt. Zo kun je de Avent SCD501/00 dempen en toch meekrijgen of je kindje geluid maakt. Omdat lichtomstandigheden zeer belangrijk zijn voor de ontwikkeling van het kind, kun je met deze babymonitor een nachtlampje inschakelen. Dit zachte licht helpt het kind om tot rust te komen en vergemakkelijkt het in slaap vallen. De ouderunit kan gevoed worden door batterijen, maar wordt normaal gesproken gevoed door het lichtnet. Met de SCD501/00 leunen ouders ontspannend achterover, wetende dat hun kind veilig en gezond is.

Voordelen:

  • 100% storingsvrij en kraanbestendig
  • DECT technologie voor uitstekende kwaliteit
  • VOX-functie en nachtlichtfunctie
  • Waarschuwingssignaal lage batterijspanning
  • Stroomvoorziening 220-240 V
  • Zeer groot bereik (300 meter buitenshuis)
  • Batterijwerking mogelijk
  • Muting mogelijk dankzij de geluidsindicator

Nadelen:

  • Geen intercomfunctie

Conclusie Philips Avent SCD501/00 babyfoon

Dankzij de DECT-technologie levert de babyfoon een kristalheldere en storingsvrije geluidskwaliteit. Daarbij zorgt de DECT-technologie ook voor een privéverbinding tussen zender en ontvanger. Wanneer de babyfoon op batterijen werkt, bespaart hij nog steeds energie. Dankzij de Smart ECO-modus is een lange werktijd gegarandeerd. De aansluiting en het bereik worden weergegeven voor een eenvoudige controle. Als het laadniveau laag is of als de ontvangstruimte wordt verlaten, waarschuwt het apparaat je tijdig met een waarschuwingstoon. LED lampjes maken de geluiden zichtbaar en het volume kun je naar wens aanpassen. Het bereik in gebouwen is tot 50 meter, in open ruimtes zelfs tot 300 meter. We raden de Philips Avent SCD501/00 audio babyfoon aan voor mensen die het prima met een babyfoon zonder camera kunnen stellen en niet gebonden willen zijn aan een Wifi signaal. Wil je gelijk deze mooie SCD501/00 babyfoon kopen, neem dan een kijkje bij de aanbiedingen.