Philips Avent SCD570/00 DECT babyfoon

Babyfoon Expert

Philips Avent SCD570/00 DECT babyfoon

Met de Philips Avent SCD570/00 ligt de nadruk op een storingsvrije bewaking van je kinderen op basis van betrouwbare DECT technologie. Interferenties met andere DECT-apparaten, mobiele telefoons of het interne WLAN zullen de verbinding niet snel verbreken. Deze babyfoon van Philips Avent is een van de meest betrouwbare apparaten op de markt. Bovendien is het voorzien van handige functies om het gemakkelijker te maken voor je kinderen om in slaap te vallen. Je kunt een zacht nachtlampje of slaapliedjes van zowel de baby als de ouderunit activeren. Eerdere klanten hebben de geluidskwaliteit als zeer aangenaam omschrevenPas als je kind geluid begint te maken, wordt de transmissie geactiveerd, waardoor de stralingsblootstelling voor alle betrokkenen enorm wordt verminderd.

VoordelenPhilips Avent SCD570/00 DECT babyfoon

  • Storingsvrije DECT technologie
  • Babyunit kan ook worden gebruikt in geval van stroomuitval dankzij de batterijen
  • Eco-Max modus vermindert de blootstelling aan straling
  • Nachtmodus dimt de helderheid en het volume van de ontvanger
  • Temperatuursensor om het het kamerklimaat te monitoren
  • Slaapliedjes en nachtlampje
  • Intercomfunctie

Kenmerken Philips AVENT SCD570/00 DECT babyfoon

De Philips AVENT SCD570/00 is een goedkope audiobabyfoon en biedt totale veiligheid en comfort voor jou en je baby met de meest betrouwbare aansluiting en een reeks kalmerende functies. Als ouder geniet je van meer comfort omdat je weet dat je baby veilig is en lekker slaapt.

Slimme ECO-modus

De unieke Smart ECO-modus vermindert het zendvermogen en verlengt de levensduur van de batterij. Hoe dichter je bij je baby bent, hoe minder stroom je nodig hebt om een perfecte verbinding te maken.

Geluidsactivering, 5 LED’s

De lampjes geven het geluidsniveau in de kamer van je baby aan, zelfs als de ouderunit gedempt is.

Altijd toegankelijk

De ouderunit van de Philips Avent SCD570/00 babyfoon waarschuwt je wanneer de babyfoon buiten bereik is of wanneer de batterij bijna leeg is, zodat je er zeker van kunt zijn dat je altijd verbonden bent met je baby.

Temperatuursensor

Met de temperatuursensor met individueel waarschuwingssignaal kun je het kamerklimaat in de kamer van je baby in de gaten houden. Je baby kan zijn lichaamstemperatuur niet zelf regelen en zelfs een klein temperatuurverschil kan hem onrustig maken. Een individuele temperatuursensor informeert je onmiddellijk via het digitale display op de ouderunit als het binnenklimaat in de kamer van je baby verandert. Het bereik binnenshuis is tot 50 meter, buitenshuis tot 330 meter

Nachtlampje en slaapliedjes

Er gaat niets boven een zacht slaapliedje en de warme, zachte gloed van het nachtlampje om een baby te kalmeren. Vanuit elke kamer in huis kun je een van de 5 rustgevende melodieën kiezen en het nachtlicht aanzetten om je baby snel en moeiteloos in slaap te laten vallen.

Intercomfunctie

Soms heeft je baby gewoon het rustgevende geluid van je stem nodig. Met een klik op deze essentiële functie kun je met je baby praten, waar je ook in huis bent.

Absoluut storingsvrij dankzij DECT-technologie.

Dankzij de DECT communicatietechnologie kan een storingsvrije overdracht van andere zenders, zoals babymonitoren, draadloze telefoons en mobiele telefoons, worden gegarandeerd. De gegevensversleuteling zorgt voor een veilige privéverbinding, zodat alleen jij je baby kunt horen.

Perfect geluid

Luister naar elke giechel, gekir en hik in kristalheldere kwaliteit. DECT (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) technologie zorgt voor een hoge kwaliteit en kristalhelder geluid, zodat je je baby altijd kunt horen.

Docking station

Een laadstation stelt je in staat om de bovenliggende unit gemakkelijk op te laden.

Bedrijfstijd tot 18 uur

Dankzij de kleine, oplaadbare ouderunit ben je tot 18 uur lang draadloos bereikbaar tot de volgende keer opladen.

Trilalarm

Personaliseer de alarminstellingen en laat je verwittigen door een stille en zachte trilling op de ouderunit.

Kalmerende nachtmodus

Druk op de dimknop om onmiddellijk naar de slaapstand over te schakelen. In deze modus worden de helderheid van de displays en het volume van de akoestische signalen verminderd. Druk eenvoudigweg nogmaals op de dimknop om terug te keren naar de normale bedrijfsmodus.