Philips Avent SCD585/26 babyfoon

Babyfoon Expert

Philips Avent SCD585/26 babyfoon zonder camera

Als je op zoek bent naar een hoogwaardige en betrouwbare babyfoon, is de Philips Avent SCD585/26 een aanrader. Het model staat garant voor een veilige en probleemloze overdracht met behulp van DECT-technologie. Hoewel het apparaat wordt geleverd zonder een praktische videofunctie, zijn er nog vele andere geweldige functies aanwezig.

Uitstekend bereik tot 330 m

De Philips Avent SCD585/26 dect-babyfoon heeft een uitstekend maximaal bereik van 330 m buitenshuis en 50 m binnenshuis. In tegenstelling tot veel andere apparaten, waarvan het maximale bereik op ca. 250 m lig, is de SCD585/26 ook ideaal voor eigenaren van grotere appartementen of huizen met aangrenzende terrassen of tuinen. Als het maximale bereik naar de babyfoon wordt overschreden, zendt de ontvanger een waarschuwingssignaal uit – net als bij zwakke batterijen. De batterijen gaan maximaal 25 uur mee.

Ideaal om in slaap te vallen: nachtlampje, slaapliedjes en sterrenhemelprojector

Philips SCD585/26 babyfoonAls je kind moeite heeft om in slaap te vallen, biedt de Philips babyfoon zonder camera drie praktische oplossingen voor dit probleem. Naast een kalmerend nachtlampje dat een zacht licht uitstraalt, heeft het apparaat een projector met sterrenhemel die kan worden in- en uitgeschakeld om een magische sterrenhemel op het plafond van de kinderkamer te projecteren. Deze functie kan worden geactiveerd via de baby- of ouderunit. En als je kind nog steeds niet in slaap valt ondanks het kalmerende sterrenspektakel aan het plafond, kun je eenvoudigweg een van de vijf geprogrammeerde baby slaapliedjes spelen of je favoriete slaapliedje of radiospeler laten afspelen via een aangesloten MP3-speler.

Kamertemperatuur- en vochtigheidssensor

Een kamertemperatuur- en vochtigheidssensor maakt ook deel uit van de basisuitrusting van deze babyfoon zonder camera. Zodra het kamerklimaat in de slaapgelegenheid van je baby verandert, stelt het geïntegreerde digitale display van de ouderunit je hiervan onmiddellijk op de hoogte. Dit is vooral handig bij een verblijf in hotelkamers met automatische airconditioning.

Intercomfunctie

Het is niet standaard op alle babyfoons, maar wel op de Philips Avent SCD585/26. Met de intercomfunctie kun je ook op afstand met je baby communiceren zonder er zelf bij te zijn. In veel gevallen is de kalmerende stem van de ouder voldoende om de baby snel te kalmeren en zachtjes in slaap te laten vallen.

DECT technologie

En natuurlijk doet dit model van Philips het niet zonder de beproefde DECT-technologie. Het toestel draagt bij aan een veilige overdracht zonder vervelende interferentie van andere draadloze apparaten en zorgt dankzij de voorbeeldige gegevensversleuteling ook voor tap-proof contact tussen jou en je baby.

De Philips Avent Audio Babyfoon SCD585/26 luistert, meet en speelt muziek af

Hoewel de intercomfunctie deel uitmaakt van de basisuitrusting van een babyfoon, zijn er op de meeste apparaten geen entertainmentfuncties te vinden. Dit is niet het geval met de Philips Avent SCD585/26 audio-babyfoon. Het toestel kan vijf voorgeprogrammeerde slaapliedjes of MP3-bestanden van de ouders afspelen en tegelijkertijd een kleurrijke sterrenprojectie afspelen. Daarnaast meet de babyfoon de temperatuur en vochtigheidsgraad van de omgeving en waarschuwt voor een verslechtering van het binnenklimaat.

Met de Philips Avent SCD585/26 blijven ouders en kinderen altijd in contact met elkaar

Wie veel belang hecht aan bijzonder veel veiligheid, is met dit model goed geadviseerd. Philips heeft een aantal extra functies in de Avent SCD585/26 audio abyfoon geïntegreerd om een bijzonder goede aansluiting te garanderen. De babyfoon geeft bijvoorbeeld betrouwbaar de geluiden van de baby aan met verlichte LED’s, zelfs als het geluid gedempt is. Bovendien waarschuwt Philips Avent SCD585/26 automatisch wanneer de batterij bijna leeg is of de verbinding wordt verbroken. Ook als er merkbare veranderingen in de kamertemperatuur of -vochtigheid zijn, wordt er een bericht naar de ouders gestuurd.

Voordelen Philips Avent SCD585/26

  • Sterrenhemelprojector
  • DECT technologie minimaliseert de kans op storingen
  • Nachtlampje, slaapliedjes, intercomfunctie, ruimte- en vochtigheidssensor
  • Biedt de mogelijkheid om je eigen nummers in MP3-formaat af te spelen
  • Hoog bereik in meters (volgens testrapporten ook over meerdere verdiepingen)

Nadelen Philips Avent SCD585/26

Een bevestigingsclip voor de ouder-ontvanger zou wenselijk zijn, omdat de schouderriem nogal onpraktisch is.

Conclusie

De Philips Avent DECT-babyfoon SCD585/26 is iets duurder dan andere babyfoons met een aankoopprijs van ongeveer 140 euro, maar scoort met een uitstekend maximaal bereik van 330 m en een verscheidenheid aan praktische functies. Als je graag geen geïntegreerde videofunctie wilt, moet je dit overtuigende model zeker in je favorieten opnemen en zou het maar zo eens de beste babyfoon voor jou kunnen zijn!