Philips Avent SCD713/26 babyfoon

Babyfoon Expert

Philips Avent SCD713/26 babyfoon zonder camera

De Philips Avent SCD713/26 audiobabyfoon is geschikt voor ouders die waarde hechten aan een betrouwbare, langeafstandsbabyfoon met handige functies. De ingebouwde DECT-technologie belooft niet alleen een kristalheldere geluidsweergave, maar is meestal ook immuun voor interferentie. Interferentie van je eigen WLAN, mobiele telefoons of andere DECT-telefoons is hier geen probleem, omdat het verbreken van de verbinding een uitzondering is. En dat met een comfortabel maximaal bereik van 330 meter. En als dat niet genoeg is, biedt de SCD713/26 ook speciale slaaphulpmiddelen voor je kind. Je kunt bijvoorbeeld een nachtlampje en slaapliedjes op zowel de zender als de ontvanger activeren of deactiveren. Het is ook prijzenswaardig dat in de Eco-Max modus de (radio)straling van de baby- en ouderunit volledig wordt afgeschermd.

Werking Philips Avent SCD713/26

Philips Avent SCD713/26 babyfoonDe optiek van de Philips Avent SCD713/26 is aantrekkelijk, de verwerking wordt in de ervaringsrapporten van de ouders beschreven als hoogwaardig en robuust. De antislipoppervlakken aan de onderkant van de babyunit vallen ook positief op en zorgen voor een veiligere standaard.

De voedingen zijn uitwisselbaar: beide apparaten kunnen op batterijen of op stroom worden aangesloten, waarbij het toestel ook met een oplaadbare batterij kan worden gebruikt. Sommige klanten ervaren met de Philips Avent SCD713/26 babyfoon dat de oplaadkabel na enkele maanden breekt of dat de voedingen een los contact hebben. Als dit gebeurt, kunnen deze onderdelen op elk moment worden vervangen.

Resultaat & kwaliteit

Het merendeel van de klanten is enthousiast en volledig overtuigd door de Philips Avent SCD713/26 babyfoon. De kopers prijzen de intuïtieve inbedrijfstelling en bediening, de betrouwbaarheid, de gemakkelijk te begrijpen menubesturing en de goede bedienbaarheid van de toetsen. En dankzij de DECT-technologie biedt deze analoge babyfoon volgens de fabrikant een veilige en storingsvrije verbinding. Daarnaast heeft de Philips baby monitor veel speciale functies, zoals een Smart Eco-modus voor efficiënt energiegebruik en het tot een minimum beperken transmissiestraling.

De geluidstransmissie en geluidskwaliteit krijgen ook bijzonder goede recensies. De volumetransmissie is goed en de geluiden worden onmiddellijk en zonder vertraging doorgegeven. De intercomfunctie krijkt ook zeer goede beoordelingen in klantentests. De babyfoon brengt de stem veel duidelijk en zonder ruis over. Terwijl de akoestische transmissie zonder vertraging werkt, reageert de geluidsweergave met een minimale vertraging. Wat de andere functies betreft, worden met name de slaapliedjes als zeer aangenaam ervaren.

Voordelen

 • Bugproof en storingsvrije DECT technologie
 • Babyunit kan ook worden gebruikt in geval van stroomuitval dankzij de batterijen
 • Nuttige extra functies
 • Eco-Max modus vermindert de stralingsblootstelling aanzienlijk

De Philips Avent SCD713/26 bevindt zich in het middelste prijssegment en is niet de goedkoopste analoge babyfoon die er te vinden is. Door de vele speciale functies en de goede transferresultaten is de prijs-kwaliteitverhouding echter goed.

Philips Avent SCD713/26 babyfoon eigenschappen

 • Kamertemperatuursensor
 • Waarschuwingssignalen in geval van ontvangstverlies of zwakke batterijen
 • Nachtlampje op de babyunit
 • Slaapliedfunctie met vijf verschillende melodieën
 • Bereik tot 330 m in openlucht ruimten en maximaal 50 m binnenshuis (het bereik is afhankelijk van de omgevingscondities en het aantal of de samenstelling van de plafonds en wanden)
 • Wederzijdse communicatie (intercom functie)
 • Geluidsniveaumeter
 • Voedingstimer
 • Sterprojector