Philips Avent SCD721/26 DECT babyfoon

Babyfoon Expert

Philips Avent SCD721/26 audio babyfoon

Blijf in contact met je baby, zelfs als je verder weg bent van de kinderkamer, met deze handige en moderne ouderunit met een bereik van maximaal 150 meter. Het apparaat werkt op batterijen. Met de extra ouderunit voor heb je altijd de beste verbinding met je baby, waar je ook bent. De analoge babyfoons van Philips Aventbieden een kristalhelder geluid met volumeregeling, geluidsgestuurde lampjes en een batterij oplaad indicator. Op deze manier kun je je kind altijd bereiken. Hieronder bekijken we de Philips Avent SCD721/26 audio babyfoon.

Philips Avent SCD721/26 audio babyfoon

Philips Avent SCD721/26 DECT babyfoonMet de Philips Avent SCD 721/26 babyfoon krijg je een veilige, stabiele en persoonlijke verbinding met je baby. Deze goedkope babyfoon biedt een bedrijfstijd van maximaal 18 uur en kan worden gebruikt met net- of batterijvoeding. LED-meldingen geven aan wanneer je buiten je bereik bent of de batterij bijna leeg is. Een speciaal nachtlampje en slaapliedjes helpen om de baby te kalmeren, zodat je altijd snel en correct kunt handelen. Als alleen het geluid van je stem de baby kalmeert, kun je op elk moment met je baby praten op afstand. Dankzij de nachtslaapstand kan de Avent SCD721/26 door stille en zachte trillingen meldingen activeren. Voor extra veiligheid waarschuwt de geïntegreerde temperatuursensor je onmiddellijk wanneer de temperatuur verandert.

De belangrijkste dingen in een oogopslag:

 • Storingsvrije overdracht dankzij DECT technologie.
 • LED-indicatielampjes voor geluidsniveau, aansluiting en oplaadbare batterij.
 • Temperatuurbewaking in de kinderkamer.
 • Nachtmodus verduistert het display en activeert het trilalarm.
 • slaapliedjes, nachtlampje en intercomfunctie voor rustgevende werking.

Duidelijke en veilige overdracht

Dankzij de DECT-technologie (Digital Enhanced Cordless Telecommunications) wordt interferentie van andere apparaten zoals andere babyfoons, draadloze telefoons, etc. betrouwbaar voorkomen. De gecodeerde gegevensoverdracht maakt een privéverbinding mogelijk, zodat alleen jij je baby kunt horen. Bovendien zendt de babyfoon elk giechel en gekir van je baby uit in kristalheldere geluidskwaliteit.

Energiebesparend en draadloos

De Smart ECO-modus past het zendvermogen van de audiobabyfoon zo aan dat er slechts zoveel energie wordt gebruikt als werkelijk nodig is. Hoe korter de afstand tussen ontvanger en zender, hoe minder energie er nodig is. Het maximale bereik van de babyfoon is tot 50 meter binnenshuis en tot 330 meter buitenshuis. Om je vrij te kunnen bewegen en toch verbonden te zijn met je baby, kan de ouderunit tot 18 uur draadloos bediend worden met de meegeleverde batterij. De meegeleverde riemclip maakt je nog mobieler. Je kunt de babymonitor aan je broek bevestigen en hebt beide handen vrij om te tuinieren, koken, enz.

LED’s en display

Met vijf lampjes op de ontvanger kun je in één oogopslag zien of je baby lawaai maakt, zelfs wanneer de ouderunit is uitgeschakeld. Je kunt ook zien of de ouder- en babyeenheden met elkaar verbonden zijn en of de batterij voldoende opgeladen is door middel van controlelampjes. Het display toont ook de huidige temperatuur in de kinderkamer. Een alarm geeft aan wanneer de temperatuur een vooraf ingestelde waarde overschrijdt of onderschrijdt.

Nachtmodus

De slaapfunctie op de ouderunit van de Philips babyfoon dimt het display en verlaagt het volume, zodat je comfortabel kunt slapen en toch op de hoogte blijft wanneer je baby onrustig is. Met één klik activeer je de eerder gepersonaliseerde nachtmodus met trilalarm.

Nachtlampje, melodieën en spraakfunctie

Vijf slaapliedjes en het warme, zachte nachtlampje bij de babyunit kalmeren je kindje ’s nachts. Beide functies, zoals de spraakfunctie, kunnen worden geactiveerd vanaf het basisstation. Met de intercomfunctie kun je je baby kalmeren met je vertrouwde stem. Daarnaast kan de ouder-unit unit worden gevoed door een oplaadbare batterij en een op het lichtnet aangesloten docking station (beide meegeleverd). De babyunit van de Philips Avent SCD721/26 wordt via de bijgeleverde netadapter met elektriciteit bediend.

Philips Avent SCD721/26 audio babyfoon

 • Modieus draagbaar toestel met een bereik tot 150 m.
 • Bedrijfstijd bij gebruik van de batterij ca. 6 uur.
 • Instelbare kanaalinstellingen voor ruisonderdrukking.
 • Variabele volumeregeling.
 • Eenvoudige lampjes en tonen om de verbinding aan te geven.
 • Gemakkelijk aan te sluiten extra ouderunit voor maximale mobiliteit.
 • Waarschuwingsdisplay voor lage accu lading en ‘buiten bereik’ waarschuwing.
 • 3 x AA-batterijen nodig (niet meegeleverd).
 • Compatibel met SCD 485 en SCD486.