Philips Avent SCD723/26 babyfoon

Babyfoon Expert

Philips Avent SCD723/26 babyfoon zonder camera

De Philips Avent SCD723/26 babyfoon biedt een veilige intercomverbinding. Het is ook mogelijk om batterijen in de zender van de babyfoon te plaatsen. Daarnaast helpt de Smart ECO-modus de levensduur van de batterij te verlengen door automatisch de geluidsoverdracht te verminderen naarmate je dichter bij je baby komt. Het apparaat verbruikt minder stroom, maar heeft toch een perfecte verbinding.

Philips Avent SCD723/26 babyfoon

  • Absoluut heldere, veilige en storingsvrije overdracht tot 330 meter buitenshuis
  • Bereik van 50 meter binnenshuis
  • Nachtslaapstand voor het dimmen van het display en het dempen van het geluid
  • Storingsvrije ontvangst en uitstekend geluid dankzij DECT-technologie
  • Controleer je verbinding met LED-meldingen
  • Temperatuursensor, nachtlampje, slaapliedjes, nachtmodus en intercomfunctie
  • Energiebesparende ECO-modus

Privé- en storingsvrije overdracht dankzij DECT technologie

Geniet van elke giechel of lach van je baby in het beste geluid, zonder storende geluiden. Dit wordt gewaarborgd door de DECT technologie, die ook garandeert dat je de enige luisteraar bent. De technologie zorgt voor de beste geluidskwaliteit en zorgt ervoor dat er geen storing van andere zenders zoals babyfoons, draadloze telefoons en mobiele telefoons de ontvangst verstoren.

De nachtslaapstand laat je ook toe om rustiger te slapen

Personaliseer de alarminstellingen en laat je waarschuwen door een stille en zachte trilling. Schakel met een druk op de knop over naar de nachtmodus om de helderheid van de displays, het display en het geluid te verminderen. Heb je geen tijd om je baby in slaap te sussen of wordt hij/zij even wakker? Kies een van de vijf rustgevende melodieën en schakel het geïntegreerde nachtlampje in en je baby valt snel en rustig in slaap. De functies kunnen vanuit elke ruimte in huis op het apparaat van de ouderunit worden geactiveerd. Soms is het rustgevende geluid van je stem voldoende om je baby zich weer op zijn gemak te laten voelen. Desondanks kun je met een klik op de intercomfunctie overal in huis met je baby praten.

Temperatuursensor en alarmen

Philips Avent SCD723/26 babyfoonAangezien baby’s nog niet in staat zijn om hun lichaamstemperatuur te regelen zoals volwassenen, kan zelfs een klein temperatuurverschil hen rusteloos maken. De temperatuursensor stelt je in staat om de kamertemperatuur in de kamer van je baby in de gaten te houden en geeft een individueel alarm wanneer de temperatuur verandert. Laad de ouderunit op bij het docking station. Plaats het dockingstation in je slaapkamer om het eenvoudig ’s nachts op te laden, of gebruik het overdag als houder voor de ouderunit.

Koop je deze Philips audio babyfoon, dan krijg je naast de baby-unit (zender), de ouderunit (ontvanger), een oplaadkabel, een voedingskabel en een gebruiksaanwijzing. De Philips Avent SCD723/26 biedt dag en nacht een stabiele geluidsverbinding met de baby. Het apparaat detecteert of de baby huilt en maakt een veilige DECT-verbinding.

Conclusie Philips Avent SCD723/26 babyfoon

Wij vinden het bijzonder praktisch dat de babyunit ook met oplaadbare batterijen kan worden gebruikt. De babymonitor is dus ook geschikt voor onderweg! Bovendien heeft deze Avent babyfoon van Philips een temperatuursensor en een vibratiemodus. Daarnaast heeft het toestel een nachtverlichtingsmodus, verschillende slaapliedjes en kan het volume kan worden aangepast. Een stabiele verbinding over twee verdiepingen is met deze monitor altijd mogelijk!