Philips Avent SCD733/26 DECT babyfoon

Babyfoon Expert

Philips Avent SCD733/26 DECT babyfoon

De Philips Avent SCD733/26 DECT audio babyfoon met sterrenhemelprojector overtuigt al met zijn design en vele functies. Het mooie van dit product is dat beide apparaten ook draadloos gebruikt kunnen worden! Voor een langere levensduur van de batterij raden we je wel aan de babyfoon in de Smart ECO-modus te gebruiken. In de ECO-modus gaat de batterij namelijjk bijzonder lang mee en is het stroomverbruik zeer laag. Indien gewenst is het natuurlijk altijd mogelijk om de babyunit aan te sluiten op een stopcontact.

Philips Avent SCD733/26 DECT babyfoon

De Philips Avent DECT SCD733/26 is een goede audiobabyfoon heeft volgens de fabrikant een veilige en probleemloze verbinding dankzij de DECT technologie. Veel klanten bevestigen het bereik van 330 m buiten tot 50 m binnen. Het bereik is echter altijd afhankelijk van de omgeving en kan variëren. Daarnaast heeft het apparaat een goede geluidskwaliteit, verbinding en ontvangst. De intercomfunctie is dezelfde als bij een portofoon. Alleen oplaadbare batterijen voor de ouderunit zijn bij de levering inbegrepen.

Productinformatie

Philips AVENT SCD733/26 DECT babyfoon

De Philips Avent SCD733/26 DECT babyfoon beschikt daarbij een geluidsniveau-indicator. D.w.z. als het moederapparaat is uitgeschakeld geven de lampjes aan of alles in orde is. Het toestel bezit een nachtlampje, verschillende slaapliedjes en een temperatuursensor. Maar het hoogtepunt van dit apparaat is de sterrenhemelprojectie! Deze extra functie kalmeert je baby wanneer hij wakker wordt. Het is geen star beeld, maar dwaalt over het plafond, wat de aandacht van het kind zal trekken. Belangrijk is wel om de batterij gedurende minstens 10 uur op te laden (zoals aanbevolen door de fabrikant). Koop je deze babyfoon dan krijg je een ouderunit, een babyunit, twee netadapters, een laadstation, een riemclip en twee AA-batterijen.

Enkele andere speciale kenmerken zijn:

 • Slimme Eco-modus met een aan het bereik aangepast energieverbruik
 • Nachtlampje op de babyunit
 • Sterrenhemelprojector
 • Slaapliedjesfunctie (vijf nummers om uit te kiezen)
 • MP3-functie (met behulp van de AUX-kabel kunnen nummers vanaf de mobiele telefoon via de babyunit worden afgespeeld)
 • Intercomfunctie
 • Audiosensor
 • LED-volume-indicator
 • Waarschuwing voor te lage batterijspanning of overbereik waarschuwing
 • Temperatuur- en vochtigheidssensor, en de nachtmodus voor het dimmen van het display van het basistoestel.

Resultaat & kwaliteit

Voor het algemeen krijgt dit toestel bijna uitsluitend bijzonder positieve beoordelingen. De bediening wordt beschreven als eenvoudig en intuïtief. Het volume van de slaapliedjes kan ver naar beneden worden aangepast, wat door de ouders als zeer aangenaam wordt omschreven. De MP3-functie is bijzonder innovatief in vergelijking met conventionele babyfoons. Het biedt de mogelijkheid om je eigen slaapliedjes te spelen als alternatief voor de geprogrammeerde slaapliedjes. Het verlichte display met uitgebreide informatie en ook de goede audiotransmissie overtuigen. Een ander opmerkelijk voordeel van de babyfoon is dat veel van de functies op afstand bediend kunnen worden vanaf de ouder-unit. Ook hier moet de lange levensduur van de batterij van ca. 18 uur bij normaal gebruik worden benadrukt.

Voordelen Philips Avent SCD733/26 DECT

 • Lange bedrijfstijd: 18 uur
 • Geweldige extra functies: Nachtlampje, slaapliedje, temperatuursensor
 • Oplaadbare ouderunit
 • Zacht kalmerend met sterrenhemel
 • Trilstand
 • Beide apparaten kunnen draadloos worden gebruikt

Conclusie: Het allround talent onder de babyfoons

Deze babyfoon van Philips biedt ouders en kinderen alles wat hun hartje begeert en is een echt allround talent. Het is dus geen verrassing dat veel klanten deze babyfoon aanbevelen te kopen. Met een prijs van rond de 130 euro is het een van de luxeproducten van Philips Avent en ook in de hogere prijsklasse in het algemeen. Maar de prijs-kwaliteitverhouding lijkt gerechtvaardigd. Klanten zijn over het algemeen zeer tevreden over de Philips Avent SCD 733/26.