Philips AVENT SCD833/26 video babyfoon

Babyfoon Expert

Philips AVENT SCD833/26 babyfoon met camera

De Philips babyfoon SCD833/26 zorgt er met zijn geavanceerde functies voor dat je altijd kunt horen en zien hoe het met je kind gaat. Als je een baby hebt, weet je dat er niets belangrijker is dan te allen tijde te weten hoe het met je baby gesteld is. Of het nu gaat om huilen, hoesten, hikken of heerlijk mompelen in een droom, mama en papa kunnen zich niet ontspannen totdat ze weten dat de baby in orde is. Deze beeldbabyfoon maakt het gemakkelijker dan ooit. Lees snel verder of dit de beste babyfoon met camera voor jou kan zijn.

Philips AVENT SCD833/26 babyfoon

Dankzij een camera die zich aanpast aan nacht en daglicht, kun je altijd zien wat je baby doet. Het hoge-resolutie scherm van deze Philips baby monitor laat je zelfs zien wanneer je baby’s slaap in beweging is. Zelfs geluiden worden duidelijk weergegeven. Als het kind stil is, schakelt de babyfoon automatisch over naar de energiebesparende ECO-modus. Een eigenschap die niet alleen goed is voor je elektriciteitsrekening, maar ook voor het milieu.

Belangrijkste eigenschappen

  • Bereik binnen: 50 meter
  • Bereik buiten: 300 meter
  • Levensduur van de batterij van de ouderunit: 10 uur.
  • Video babyfoon met uitgebreid functiepakket

Over de Philips AVENT SCD833/26

Philips AVENT SCD833/26 video babyfoon

Als je baby rusteloze dromen heeft, jammert of huilt, is het mogelijk om op afstand te reageren. Dankzij de intercom kun je met je kind praten of zelfs een van de vijf slaapliedjes spelen. Je kunt ook het volume aanpassen zodat je niets mist wanneer gesprekken of muziek de babyfoon overstemt. Het apparaat werkt op afstanden tot 50 meter binnenshuis en tot 300 meter buitenshuis, waardoor het de ideale babysitter is als je in de buurt bent. Als je te ver weg bent, begint de babyfoon te piepen om je te laten weten dat je de verbindingszone verlaat. Belangrijk voor ouders: de babyfoon met camera heeft een veilige verbinding met aanpasbare FHSS-technologie. Maar als je een avondje uit wilt, heb je een klassieke oppas nodig: een persoon die voor je kind zorgt tot je thuiskomt.

Voordelen

  • Goede beeldkwaliteit
  • Snooze tunes
  • Hoorbare waarschuwingssignalen voor ontvangstproblemen
  • Nachtzicht modus

Nadelen

  • Geen zoomfunctie
  • Temperatuursensor ontbreekt

Conclusie

De Philips Avent SCD833/26 video babyfoon maakt akoestische en visuele bewaking mogelijk en scoort volgens tests en gebruikersbeoordelingen hoog op het gebied van beeldkwaliteit, zelfs in de nachtmodus. De geluidsoverdracht is onberispelijk en het toestel is gemakkelijk te gebruiken. De Philips beeldbabyfoon start wanneer hij een beweging detecteert en schakelt na 20 seconden zonder actie uit, maar je kunt ook een continue modus inschakelen. De transmissie via FHSS-technologie werkt ook over meerdere verdiepingen. Helaas ontbreekt het apparaat aan een zoomfunctie en een temperatuursensor zou ook in deze klasse wenselijk zijn. Er is bijvoorbeeld bezuinigd op belangrijke aspecten die de prijs van ongeveer 180 euro niet helemaal rechtvaardigen.