Babyfoon Expert

philips babyfoons

Op zoek naar een Philips babyfoon? Philips is één van de grootste merken die Nederland ooit heeft voortgebracht. Nog altijd excelleert deze producent op diverse vlakken, als het gaat om elektronica voor consumenten. Verrassend is het dan ook niet dat je ook bij dit merk terecht kunt als je op zoek bent naar een geschikte babyfoon. Hierbij wordt er rekening gehouden met het feit dat niet ieder jong gezin even veel te besteden heeft. Daarom zijn er babyfoons te vinden die voor een betaalbare prijs aangeschaft kunnen worden, maar zijn er tevens babyfoons te koop die beschikken over de meest recente technische staaltjes van dit moment. Het zijn om deze redenen dat een Philips babyfoon het overwegen waard is. Wil je een Philips babyfoon kopen? Ga dan direct naar de Nederlandse of Belgische webshop.

Over Philips

Philips is één van de bekendste bedrijven van ons land. Wist je dat deze producent al in de 19e eeuw begon met het produceren van de gloeilampen? Het waren deze lampen die dit merk wereldberoemd maakten. Van simpel Eindhovens bedrijfje groeide Philips in de loop der jaren uit tot een multinational van formaat. Nog altijd is dit één van de grootste Nederlandse producenten. Gelukkig is het assortiment wel gegroeid sinds het begin. Waar voorheen de focus lag op lampen in allerlei soorten en maten, kun je inmiddels diverse vormen van consumentenelektronica in het aanbod van Philips vinden. Ook voor babyfoons kun je bij dit merk terecht. Ook deze hebben ze in allerlei soorten en maten.

Kenmerkend voor Philips babyfoons

De lijn babyfoons in het assortiment van Philips staan bekend als de AVENT babyfoons. Als overeenkomst tussen deze verscheidene babyfoons is het feit dat allen gebruik maken van DECT technologie. Zo ben je er zeker van dat je storingsvrij kunt luisteren (en in sommige gevallen, kijken) naar je baby. De duurdere varianten zijn tevens analoog. Niet alle babyfoons van Philips maken gebruik van een camera. Als je jouw baby wilt kunnen zien, zul je toch echt een duurdere variant aan moeten schaffen. Wel beschik je, voor welke babyfoon je ook kiest, over een goed geluid en een mooi ontwerpen babyfoon.

Overzicht van de Philips babyfoons

Het beste beeld van het aanbod van een merk verkrijg je door de twee uitersten met elkaar te contrasteren. In dit geval gaat het om het basismodel Philips Avent SCD506 en het topklasse model Philips Avent SCD843. Dit toont je het beste wat er mogelijk is binnen het assortiment van deze Nederlandse producent. Bovendien etaleert het nogmaals dat Philips rekening houdt met jonge gezinnen met verschillende budgets. Soms willen of kunnen jonge ouders simpelweg niet de hoofdprijs voor een babyfoon betalen. Maar je wilt dan alsnog over een goede babyfoon beschikken. De babyfoons van Philips beschikken daarom allemaal over een goede prijs – kwaliteit verhouding.

Basismodel: Philips AVENT SCD506/01 DECT

De Philips Avent SCD506/01 DECT maakt gebruik van de eerder genoemde DECT technologie. Het bereik is in totaal 50 meter binnen je woning en je bent er zeker van dat deze babyfoon geheel vrij is van storingen. Deze babyfoon is draadloos en maakt gebruik van een batterij. Er worden twee batterijen en twee adapters meegeleverd, zodat er altijd een batterij opgeladen kan worden terwijl de andere batterij in gebruik is. Zo kun je altijd gebruik maken van deze babyfoon.

Afwerking en mogelijkheden

Het is natuurlijk gewoon mogelijk om het geluid van je baby te horen. Zo weet je meteen wanneer deze wakker is of wanneer je baby moeite heeft om in slaap te geraken. Echter is het ook mogelijk om het geluid af te zetten. Dankzij de lampjes krijg je alsnog een visuele indicator dat je baby geluid maakt. Handig in situaties waarin je even het geluid af moet zetten. De babyunit is voorzien van een nachtlampje, wat een geruststellende werking heeft op je baby. Het zou immers Philips niet zijn als de lamp niet goed zou werken. Als je het geluid aan hebt staan, is deze altijd duidelijk hoorbaar.

Bediening en gebruik

Je kunt dus zelf bepalen of het geluid wel of niet aan staat. Als je baby moeite heeft om in slaap te vallen, kun je passende maatregelen nemen. Het eerder genoemde nachtlampje is een optie, maar je kunt tevens kiezen voor de slaapliedjes die je af kunt spelen middels het apparaat. Dankzij de eco-functie gaat deze babyfoon in slaapstand waar nodig, om zo de levensduur van de batterijen te verlengen. Zo hoef je niet te pas en te onpas de batterijen te vervangen en op te laden.

Belangrijkste kenmerken van de Philips Avent SCD506/01 DECT

  • Communicatietechniek: DECT
  • Bereik binnen het huis: 50 meter
  • Bereik buiten het huis: 330 meter
  • Camera: niet aanwezig
  • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Topklasse variant: Philips Avent SCD843/01

De topper in het assortiment is de Philips Avent SCD843/01. Dit is een van de beste babyfoons met camera. Het toestel maakt gebruik van een digitale en veilige communicatietechniek. De babyunit, voorzien van camera, kun je bijvoorbeeld aan de muur bevestigen voor een goed beeld. De camera valt tevens te sturen. Daarnaast beschikt deze babyfoon over diverse functies die jouw leven een stuk eenvoudiger zullen maken.

Afwerking en mogelijkheden

Je kunt niet altijd optimaal de geluiden van je babyfoon horen. Soms ben je met een klus in huis bezig. Gelukkig is er een trilfunctie, een slimme visuele indicator van het feit dat je baby geluid maakt. Er is tevens indicator van de levensduur van de batterij aanwezig, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Bediening en gebruik

In de eerste plaats dient een babyfoon je in staat te stellen om je baby te horen, om zo te horen of er iets aan de hand is. Maar een babyfoon met meer functies maakt je leven zo veel makkelijker. Zo zijn er slaapliedjes aanwezig om je baby te kalmeren, maar is er tevens een terugspreekfunctie. Zo hoef je niet elke keer fysiek in de kamer aanwezig te zijn om toch je baby te kunnen kalmeren. De accu gaat zo’n 10 uur mee in de normale stand.

Belangrijkste kenmerken van de Philips Avent SCD843/01

  • Communicatietechniek: digitaal
  • Bereik binnen het huis: 50 meter
  • Bereik buiten het huis: 300 meter
  • Camera: aanwezig
  • Stroomvoorziening: netstroom of batterij/accu

Babyfoon Expert

Over Babyfoon Expert

Babyfoonvergelijker.nl is de specialist op het gebied van babyfoons. Zoek je een luxe babyfoon waarmee je de baby kunt horen en zien, of een basis babyfoon waarmee je de baby kunt horen? Via ons kun je de beste babyfoon kopen die bij jouw wensen past!