Tomy Y7574 babyfoon

Babyfoon Expert

Tomy Y7574 babyfoon zonder camera

Ben je nog steeds op zoek naar een goedkope babyfoon en kun je deze niet vinden? Kijk dan eens goed naar de Tomy Y7574 – The First Years babyfoon. In het geweld van de grote babyfoon merken zou deze bijna ondersneeuwen, maar we willen je dit toestel toch niet onthouden.

Bereik van de Tomy babyfoon

Met de aanschaf van een Tomy Y7574 kom je tegemoet aan het verlangen naar meer veiligheid voor de eigen nieuwe generatie. Tomy’s babyfoon met batterijen is een zeer eenvoudige babyfoon zonder al te veel toeters en bellen, maar met veel functies die staan voor de veiligheid van de baby. Hier moet dus vermeld worden dat je als zorgzame ouder profiteert van een maximaal bereik van 350 meter. De verwijderbare batterij van de Tomy babyfoon kan op elk moment worden vervangen en de oplaadbare batterijen kunnen ook worden vervangen of opgeladen. Het toestel geeft een kristalheldere overdracht van de akoestische geluiden van de baby, zodat ouders altijd op de hoogte zijn van hun kinderen.

Batterijen

Tomy Y7574 babyfoonDe audiobabyfoon wordt geleverd met batterijen. Nadat je deze geplaatst hebt kun je de babyfoon gaan gebruiken. De waarschuwing dat de batterij bijna leeg is, geeft ook aan wanneer de babyfoon moet worden voorzien nieuwe batterijen of wanneer de batterij moet worden opgeladen. Ouders hebben ook veel aan de huidige weergave van de kamertemperatuur, zodat ze direct kunnen zien of het te koud of te warm is voor de baby. Dit is een belangrijke aanwijzing, zodat de baby in optimale omstandigheden kan slapen.

De Tomy baby-unit is in staat om de ouderunit te lokaliseren om een vlotte geluidsoverdracht naar dit onderdeel te garanderen. De Tomy Y7574 – The First Years babyfoon kan ook een beetje worden aangepast. Dit door ouders de mogelijkheid te bieden het volume en de helderheid aan te passen aan hun behoeften. Ook is het mogelijk om de slaapliedfunctie aan of uit te schakelen. Het zijn deze belangrijke functies die de babyfoon van Tomy zo populair maken. Tomy Y7574 is een verrijking voor de veiligheid van de baby, dus denk zeker na over de aanschaf van deze betaalbare babyfoon.

Tomy Y7574 babyfoon

  • Aansluitingsbewakingsalarm
  • Indicator voor het optische geluidsniveau
  • Temperatuursensor
  • Kalmerend nachtlampje
  • Slaapliedfunctie
  • Audiosensor