Trotec PAC 2010 SH mobiele airco

Babyfoon Expert

Trotec PAC 2010 SH mobiele airco

Een babyfoon kopen is je gelukt, maar hoe zorg je ervoor dat je thuis een prettig binnenklimaat krijgt en houdt? Voor het verwarmen van je huis kun je vertrouwen op je centrale verwarming, kachel of open haard. Maar hoe koel je je woning in de zomer zodat jij en je baby toch nog aangenaam binnen kunnen vertoeven? De oplossing hiervoor is een mobiele airconditioner van Trotec. Trotec is te bestempelen als een specialist op het gebied van airco’s voor de wat kleinere ruimtes. Alhoewel er ook Trotec airco’s te vinden zijn die voor grotere ruimtes geschikt zijn, ligt de nadruk van het assortiment van dit merk op (split) airco’s voor kleinere ruimtes. De Trotec PAC 2010 SH is hier een goed voorbeeld van. Wat zijn de mogelijkheden van deze airco en is deze voor jou de moeite waard? Je leest het hieronder.

Trotec PAC 2010 SH mobiele airco – overzicht

Met een koelvermogen van 7000 BTU is de Trotec PAC 2010 SH een prima keuze voor de kleinere ruimtes tot max. 23 vierkante meter. Dit is een 4 in 1 airconditioner. Alhoewel verkoelen de primaire functie is, kun je middels deze airco ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen. Kortom, dit is een veelzijdige airco voor de kleine ruimte die het gehele jaar gebruikt kan worden. Het toestel wordt geleverd inclusief afvoerbuis en afstandsbediening.

Installatie van de mobiele airconditioner

Voor de installatie van iedere willekeurige airco heb je vaak twee keuzes: of je voert dit zelf uit, of je laat dit over aan een vakman. Soms wordt zelfs aangegeven dat je een airco moet laten plaatsen door een expert. In het geval van de Trotec PAC 2010 SH hoeft dit niet. Deze kun je gewoon prima zelf plaatsen.

Technische specificatiesTrotec PAC 2010 SH mobiele airconditioner

  • Energielabel: A
  • Koelvermogen: 7000 BTU
  • Ruimte: 23 vierkante meter
  • Geluid: 65 Db
  • Inclusief afstandsbediening
  • LED display
  • Inclusief nachtmodus
  • Modi: verkoelen, verwarmen, ontvochtigen en ventileren

Bediening en onderhoud van de Trotec mobiele airco

Ook als het gaat om de bediening van deze verrijdbare airco van Trotec heb je twee mogelijkheden. Ten eerste kun je alles instellen op de airco zelf. Je hebt een handige display tot je beschikking waarmee je alles kunt instellen naar jouw voorkeuren. Hierop kun je tevens relevante info aflezen, bijvoorbeeld de huidige temperatuur in de kamer. Maar je kunt deze airco ook van afstand aansturen middels de meegeleverde afstandsbediening. Van tijd tot tijd zul je onderhoud moeten plegen aan de Trotec PAC 2010 SH, om zo een optimale werking te garanderen. De beste manier waarop je dit kunt doen, is door geregeld de filters te vervangen. Hierdoor zorg je er niet alleen voor dat het apparaat zijn werk naar behoren blijft doen, maar dit verlengt ook de levensduur van de airco op wieltjes significant.

Voordelen en nadelen van de Trotec PAC 2010 SH

Deze Trotec airco is een veelzijdige mobiele airconditioner die het hele jaar door te gebruiken is, omdat naast verkoelen ook verwarmen, ventileren en ontvochtigen tot de mogelijkheden behoren. Voor kleinere ruimtes tot 23 vierkante meter is dit dan ook een prima alternatief. Het gemak wordt vergroot dankzij de meegeleverde afstandsbediening. Nachtmodus is mogelijk, dus je kunt deze airco ook in de slaapkamer plaatsen. Wanneer je een grotere ruimte wilt verkoelen dan wel wilt verwarmen, kun je beter kiezen voor een ander alternatief zoals een split unit airco systeem. Daarnaast is deze mobiele airco voorzien van het energielabel A. Dit is goed, maar het kan beter. Als zuinigheid van belang is voor je, zijn er betere alternatieven.

Conclusie

Voor de kleinere ruimtes tot max. 23 vierkante meter zijn er weinig betere alternatieven dan de Trotec PAC 2010 SH. Vooral het feit dat deze ook kan verwarmen tijdens de winterse maanden is een enorm pluspunt. Hierdoor gebruik je deze mobiele airco het gehele jaar door.